VULETIĆ OTKRIO: Sudbina Ilieva zavisi od predstojećeg derbija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2018, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VULETIĆ OTKRIO: Sudbina Ilieva zavisi od predstojećeg derbija (FOTO)

Burno u redovima crno-belih..

Počela je nova sezona Superlige, u kojem se očekuju zanimljivi dueli, a zasigurno jedan od najiščekivanijih biće derbi između dva najveća srpska kluba Crvene zvezde i Partizana. Upravo od narednog derbija zavisi i sudbina sportskog direktora crno-belih Ivice Ilieva, rekao je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić za Informer.

SEĆATE LI SE TARIBO VESTA: Nećete verovati šta ČUDAK sa palmicama na glavi sada radi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Totalno LUDILO (FOTO)

Bivši trener Partizana surovo iskreno o Zvezdinom plasmanu u Ligu šampiona

- U klubu se na dnevnom nivou vrši analiza rada sportskog direktora. Činjenica je da imamo različite stavove u vezi sa njegovim radom. Uprava je jedinstvena u stavu da će predstojeći Večiti derbi pokazati kako je odrađen prelazni rok. Nemam apsolutno ništa protiv da svako snosi svoj deo odgovornosti, uključujući i sebe. To isto mislim i za sportskog direktora. Ipak, ne možemo da sudimo na osnovu ispadanja od Bešiktaša – rekao je Vuletić.

On podseća šta je Iliev izjavio na početku sezone.

- Sportski direktor je sam izjavio da neće biti na tom mestu ako Partizan ne bude šampion. Trenutno Partizan zaostaje pet bodova za Zvezdom, čeka ga derbi, na njegovom stadionu i posle derbija treba da sudimo.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.