VRAĆA SE NA VELIKA VRATA! Karlo Anćeloti i zvanično potpisao za novi klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆA SE NA VELIKA VRATA! Karlo Anćeloti i zvanično potpisao za novi klub

Sve je uspeo dab se dogovori sa predsednikom kluba.

Nakon što je odbio da postane selektor Italije, Karlo Anćeloti je istakao da će se posvetiti klupskom fudbalu i održao je datu reč.

I BRAZILCI MU SE SMEJU! O grešci Obradovića pročulo se i do Južne Amerike (VIDEO)

REAGOVAO KOKEZA: Sudija Obradović je imao još jedan BISER, evo kakva ga kazna čeka (VIDEO)

BREAKING ! Carlo Ancelotti aurait donné son accord pour entraîner le Napoli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << la saison prochaine ! L'officialisation pourrait avoir lieu la semaine prochaine. pic.twitter.com/gLtpTYsYVo

— SportLive24/24™ (@JounalSport) May 14, 2018

Kako prenosi strani mediji Anćeloti je već potpisao ugovor sa Napolijem. On će na klupi zameniti Mauricija Sarija koji nije uspeo da se dogovori sa predsednikom kluba Aurelijom de Laurentisom, a gde će Sari nastaviti svoju karijeru ostaje nam da vidimo.

Sledeća sezona imaće pregršt uzbuđenja.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.