VAR nije bio naklonjen Kardifu – Liverpul u osmini finala FA kupa

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 15:51

VAR nije bio naklonjen Kardifu – Liverpul u osmini finala FA kupa

Fudbaleri Liverpula plasirali su se u osminu finala FA kupa.

Ekipa Jirgena Klopa je na "Enfildu" bila bolja od Kardifa 3:1 nakon brojnih kontroverzi.

Velški tim je tokom prvog poluvremena imao razloga da traži jedanaesterac, ali je sudija Entoni Medli, nakon konsultacija sa VAR sobom, odlučio da od toga nema ništa.

Na pauzu se otišlo bez golova, a VAR i u drugom poluvremenu nije bio naklonjen Kardifu. Ovoga puta je golman "redsa" Keleher izašao van svog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šesnaesterca i grubo startovao nad Herisom, ali je za to sankcionisan samo žutim kartonom.

Samo sedam minuta kasnije Liverpul je poveo nakon novog pogotka glavom Dioga Žote.

Meč je obeležio i debi Luisa Dijasa, kao i povratak Harvija Eliota nakon povrede. Dvojac je ubrzo nakon vođstva ušao u igru i značajno uticao na meč.

Najpre je Kolumbijac asistirao Minaminu u 68. minutu za dupliranje prednosti, da bi se Eliot osam minuta kasnije i sam upisao.

Do kraja je Kardif stigao do utešnog gola i to preko 19-godišnjeg Rubina Kolvila.

Liverpul će u narednoj rundi igrati sa Noričom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.