Siti, Sautempton, Norič i Everton u osmini finala FA kupa

Izvor: Beta, 05.Feb.2022, 20:38

Siti, Sautempton, Norič i Everton u osmini finala FA kupa

Fudbaleri Mančester sitija plasirali su se večeras u osminu finala FA kupa, pošto su na svom terenu pobedili drugoligaša Fulam sa 4:1.Fulam je poveo u četvrtom minutu golom Fabija Karvalja, a dva minuta kasnije domaći su izjednačili golom Ilkaja Gundogana. Siti je poveo u 13. minutu golom Džona Stonsa, a pobedu je obezbedio dvostruki strelac Rijad Marez, koji je postigao golove u 53. i 57. minutu.U osmini finala je i Sautempton koji je posle produžetaka na svom terenu pobedio Koventri sa 2:1. Koventri, koji se takmiči u Čempionšipu, poveo je golom Viktora Džekereša u 22. minutu, a izjednačio je Stjuart Armstrong u 63. minutu i tim rezultatom završen je regularni deo utakmice.Pobedu premijerligašu doneo je Kajl Voker-Piters pogotkom u 112. minutu.Fudbaleri Noriča plasirali su se u osminu finala pošto su na gostujućem terenu pobedili Vulverhempton sa 1:0, golom Kenija Meklina u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena.U duelu drugoligaša Hadersfild je pobedio na svom terenu Barnsli sa 1:0, a Piterboro je kao domaćin bio bolji od Kvins Park Rendžersa 2:0.U osmini finala je i drugoligaš Stouk, pošto je na svom terenu pobedio trećeligaša Vigan sa 2:0.Everton se kao domaćin plasirao u osminu finala pobedom protiv Brentforda 4:1, dok je Kristal Palas ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Totenhem i Luton u osmini finala FA kupa

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Feb.2022, 00:14

Fudbaleri Totenhema plasirali su se večeras u osminu finala FA kupa, pošto su na svom terenu u Londonu pobedili Brajton sa 3:1.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.