Čelsi i Vest Hem posle produžetaka do osmine finala FA kupa

Izvor: Beta, 05.Feb.2022, 17:36

Čelsi i Vest Hem posle produžetaka do osmine finala FA kupa

Fudbaleri Čelsija plasirali su se danas u osminu finala FA kupa, pošto su na svom terenu u Londonu posle produžetaka pobedili trećeligaša Plimut sa 2:1.Plimut je poveo na Stamford Bridžu golom Mekolija Gilespija u osmom minutu,  izjednačio je Sesar Aspilikueta u 41. minutu i tim rezultatom završen je regularni deo utakmice.Pobedu prošlogodišnjem finalisti FA kupa doneo je Markos Alonso u drugom minutu nadoknade prvog produžetka. Plimut je imao priliku da izjednači, ali je golman Čelsija Kepa Arisabalaga u 117. minutu dobranio penal Rajanu Hardiju.U osmini finala je i Vest Hem, koji je kao gost posle produžetaka pobedio šestogliša Kiderminster sa 2:1. Kiderminster, koji se takmiči u Nacionalnoj ligi sever, poveo je golom Aleksa Penija u 19. minutu, a izjednačio je Deklan Rajs u prvom minutu nadoknade vremena.Pobedu premijerligašu doneo je Džerod Boven u prvom minutu nadoknade drugog produžetka.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLAVCI IZBEGLI BLAMAŽU: Čelsi i Vest Hem posle produžetaka do osmine finala FA kupa

Izvor: Kurir, 05.Feb.2022

Fudbaleri Čelsija plasirali su se danas u osminu finala FA kupa, pošto su na svom terenu u Londonu posle produžetaka pobedili trećeligaša Plimut sa 2:1.

Nastavak na Kurir...

VAR nije bio naklonjen Kardifu – Liverpul u osmini finala FA kupa

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 15:51

Fudbaleri Liverpula plasirali su se u osminu finala FA kupa...Ekipa Jirgena Klopa je na "Enfildu" bila bolja od Kardifa 3:1 nakon brojnih kontroverzi...Velški tim je tokom prvog poluvremena imao razloga da traži jedanaesterac, ali je sudija Entoni Medli, nakon konsultacija sa VAR sobom, odlučio da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.