Uživo, prvo poluvreme: Šest golova Ilića, Stanić spustio rampu, Srbija - Poljska 13:10

Izvor: Blic, 17.Jan.2013, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo, prvo poluvreme: Šest golova Ilića, Stanić spustio rampu, Srbija - Poljska 13:10

Rukometna reprezentacija Srbije igra protiv selekcije Poljske u okviru 4. kola grupe C na Svetskom prvenstvu u Španiji.

"Orlovi" posle tri kola imaju maksimalan učinak, pošto su savladali Južnu Koreju, Belorusiju i Saudijsku Arabiju, dok će duel sa Poljacima, koji takođe nemaju poraz, biti prva prava provera.

Za neuspeh u našoj grupi ne zna ni Slovenija, koja se provukla protiv Belorusije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a upravo će se sa njima i današnjim rivalom Srbija boriti za prvo mesto u grupi.

Na startu okršaja sa Poljskom vrlo je raspoložen bio Momir Ilić koji je postigao čak tri gola, dok je protivnik uspeo da izjednači, ali ne i da iskoristi sedmerac, jer je Darko Stanić odlično intervenisao. Vetar u leđa koji su dali kapiten i golman "orlovi" nisu materijalizovali na pravi način, jer je Zelenović napravio faul u napadu, da bi onda i Vukčević pogrešio, pa su Poljaci iz kontre prišli na gol zaostatka.

U strelce se potom upisao i Toskić na asistenciju Ilića za vođstvo od 4:2. Ponovo se pred golom istakao Stanić, a neverovatno požrtvovani Nikčević u padu zaustavio loptu koja je bežala u aut, što je omogućilo Toskiću da postigne i drugi gol. Pogodio je i Nikčević sa krila, a Ilić nastavio da teroriše golmana Šmala sa dva nova gola, jedan iz sedmerca, za 8:5.

"Orlovi" su igrali veoma dobro u odbrani, u napadu je Toskić iznudio novi penal koji je Ilić pretvorio u 10:7 i došao do šestog gola, a posle kontre i pogotka Prodanovića, selektor Poljske Mihael Bigler je morao da zatraži tajm-aut u 20. minutu.

Ni to im nije pomoglo, Stanić je u dva navrata pokazao zašto je među najboljim golmanima na svetu, pogotovo kada je "skunio" čist zicer, a Prodanović još dva puta zatresao mrežu rivala za 13:8 na šest minuta pre kraja poluvremena.

Povezane vesti: Nenadić: Iskoristićemo oscilacije u igri Poljaka Vuković: Sami određujemo svoj plasman, odbranom na Poljake Gajić odlično odmenio Stanića, "orlovi" sa tri pobede čekaju Poljsku i Sloveniju! Poljaci "pripremili" Arape za Srbiju sa duplo više golova i 24 odbrane Vuković: Malo sam ljut na neke igrače jer nisu dali maksimum kad meljemo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP RUKOMET: Strašni Momir rešeta Poljake, a Stanić dovodi do ludila! (poluvreme)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2013

  Rukometna reprezentacija Srbije vodi na polovremenu meča četvrtog kola Svetskog prvenstva u Španiji protiv Poljske rezultatom 13:11. Naša selekcija je prosto blistala na terenu do 25. minuta, kada je vodila sa 13:8, ali je u poslednjih pet došlo do velikog pada. Neverovatni Darko Stanić zabeležio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Uživo, drugo poluvreme: Ilić ne prestaje da pogađa, Srbija - Poljska 14:11

Izvor: Blic, 17.Jan.2013

Rukometna reprezentacija Srbije igra protiv selekcije Poljske u okviru 4. kola grupe C na Svetskom prvenstvu u Španiji..."Orlovi" posle tri kola imaju maksimalan učinak, pošto su savladali Južnu Koreju, Belorusiju i Saudijsku Arabiju, dok će duel sa Poljacima, koji takođe nemaju poraz, biti prva...

Nastavak na Blic...

Stanić možda ne brani protiv Slovenije: Tražimo nekog da mi namesti pršljen kičme!

Izvor: Blic, 18.Jan.2013, 15:34

Rukometna reprezentacija Srbije mogla bi da bude lišena pomoći prvog golmana Darka Stanića u odlučujućoj utakmici protiv Slovenije za prvo mesto u grupi C na Svetskom prvenstvu..."Orlovi" su poraženi u četvrtak od Poljske golom u poslednjoj sekundi sa 25:24 i protiv Slovenaca im je potrebna pobeda...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.