Darko Lazić posvećen trudnoj supruzi Katarini - čekaju devojčicu!

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2024, 19:43

Darko Lazić posvećen trudnoj supruzi Katarini - čekaju devojčicu!

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina očekuju devojčicu i srećne vesti su podelili sa svima, priredivši veliko slavlje u Brestaču. Tokom proslave sa prijateljima i porodicom, otkrili su pol deteta. 

Darko Lazić i supruga Katarina očekuju devojčicu! Pročitajte kako pevač brine o trudnoj supruzi i njihove planove za budućnost.

Katarina je pokazala kako Darko brine o njoj tokom trudnoće, snimivši ga dok joj nosi iseckano voće bogato >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vitaminima.

Katarina je izrazila svoju sreću rekavši:

"Još uvek nisam svesna da ću postati mama, valjda zato što još uvek nemam veliki stomak, ali sam presrećna što naša porodica dobija još jednog člana, kao kruna naše ljubavi."

Darko je dodao:

"Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu. Srećan sam što možemo da podelimo ove vesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam što ću postati tata."

Možda vas interesuje:


Nemanja Nikolić: Crtao sam čačkalicom anđele bez glava!

View this post on Instagram

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.