Uživo: Španovićeva preskočila sedam metara, za sada bez konkurencije prva!

Izvor: Blic, 28.Avg.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Španovićeva preskočila sedam metara, za sada bez konkurencije prva!

Evropska dvoranska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović takmiči se u finalu Svetskog prvenstva u Pekingu, a njen nastup možete pratiti uživo uz „Blicsport”.

Španovićeva je u polufinalu skočila 6,91 metar i tako postavila novi nacionalni rekord. Taj rezultat je ostvarila već u prvoj seriji, tako da je druge dve propustila.

I naša šampionka i njen trener Goran Obradović su posle nastupa u polufinalu najavili da će se Ivana boriti za zlatnu medalju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a u prvom skoku dospela je čak do 7.01 metara i novog nacionalnog rekorda!

Rezultati:

Ivana Španović (SRBIJA) 7,01

Kristabel Niti (Kanada) 6.95, 6.85

Tijana Bartoleta (SAD) X, 6.95

Loren Ugen (V. Britanija) X, 6.85

Žanaj Delouč (SAD) 6.67

Kadi Sanja (Švedska) X, 6.67

Nastasija Mirončik-Ivanova (Belorusija) 6.66

Darija Klišina (Rusija) 6.60, 6.65

Katarina Džonson-Tompson (V. Britanija) 6.63, X

Erika Žarder (Švedska) X

Malaika Miambo (Nemačka) X

Šara Proktor (V. Britanija) X
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: ZA SADA BEZ KONKURENCIJE, Španovićeva ima rezultat za zlato!

Izvor: Blic, 28.Avg.2015

Evropska dvoranska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović takmiči se u finalu Svetskog prvenstva u Pekingu, a njen nastup možete pratiti uživo uz „Blicsport”...Španovićeva je u polufinalu skočila 6,91 metar i tako postavila novi nacionalni rekord. Taj rezultat je ostvarila već u prvoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.