Uživo: Šest brejkova u prvom setu, Jelena vodi protv Petrove (6:5)

Izvor: Blic, 24.Mar.2013, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Šest brejkova u prvom setu, Jelena vodi protv Petrove (6:5)

Jelena Janković igra meč trećeg kola u Majamiju protiv 12. teniserke sveta Nađe Petrove, koju je u dosadašnjih osam susreta šest puta savladala.

Meč je Petrova bolje otvorila zahvaljujući brejku, ali je uzvratila Jankovićeva istom merom, iskoristivši treću brejk šansu. Sledeći gem je uzela bez izgubljenog poena, a u narednom je posle 40:15 propustila dve šanse da uveća vođstvo, i Petrova je izjednačila.

Uprkos padu u igri, uspela je da opet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povede, iako je Petrova imala dve brejk lopte za preokret. Usledio je ubedljiv brejk Jelene za 4:2, ali je već naredni gem na svoj servis izgubila.

Sve dosadašnje duele sa Petrovom Jankovićeva je dobila na tvrdoj podlozi, Petrova je bila bolja samo na šljaci.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Jelena povela protiv Petrove, revija brejkova u Majamiju (7:6)

Izvor: Blic, 24.Mar.2013

Jelena Janković igra meč trećeg kola u Majamiju protiv 12. teniserke sveta Nađe Petrove, koju je u dosadašnjih osam susreta šest puta savladala...Meč je Petrova bolje otvorila zahvaljujući brejku, ali je uzvratila Jankovićeva istom merom, iskoristivši treću brejk šansu. Sledeći gem je uzela...

Nastavak na Blic...

Kraj za Kerberovu i Kirilenko

Izvor: Blic, 25.Mar.2013, 10:18

Pored Nađe Petrove, koju je eliminisala Jelena Janković, još dve teniserke sa ulogom nosioca završile su sa nastupima u Majamiju već u trećem kolu...Čehinja Klara Zakopalova plasirala se u osminu finala ovog turnira savladavši 14. nosioca, rusku teniserku Mariju Kirilenko sa 6:2, 7:6(4), a Sorana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.