Uživo: Novak igra za duel sa Fererom u četvrtfinalu, Đoković - Kukuškin 1:1

Izvor: Blic, 09.Okt.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novak igra za duel sa Fererom u četvrtfinalu, Đoković - Kukuškin 1:1

Novak Đoković protiv Kazahstanca Mihaila Kukuškina igra meč osmine finala Šangaja, a dešavanja sa ovog duela možete pratiti uživo uz Blicsport.

Đoković je u sredu pobedio borbenog i talentovanog Austrijanca Dominika Tima, a ako savlada Kukuškina, igraće protiv Davida Ferera, koji je bio bolji od Endija Mareja posle preokreta.

Đokoviću je ovo prvi duel sa Kukuškinom, a ni sa Timom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se nije sastajao do prvog meča na ovom turniru. Služio ga je servis na početku kao u meču sa Austrijancem, dobio je prvi gem bez izgubljenog poena, ali mu je istom merom uzvratio Kukuškin za 1:1.

Pre ovog duela, trijumfe na turniru su ostvarili Tomaš Berdih i Žil Simon, koji će se sastati u četvrtfinalu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.