Izbor za inženjerku godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2024, 20:10

Izbor za inženjerku godine

Razvojem tehnologije značajno se menja i način rada u poljoprivredi. Za to je kod nas u velikoj meri zadužen Institut Biosens, a jedna od njihovih istraživača ušla je među 10 finalistkinja na izboru za inženjerku godine, koji je organizovala Privredna komora Srbije, dok ćemo ime pobednice saznati 4-og juna.
Istraživač sa Instituta Biosens Željana Grbović ušla je u finale izbora za inženjerku godine. Prema njenim rečima cilj izbora je da se pokaže kolika je širina inženjerstva, s obzirom na to da su finaliskinje iz različitih oblasti. Ona se bavi mašinskim inženjerstvom u poljoprivredi, a toj grani inženjerstva upravo je privuklo to što živi u Novom Sadu.
"Novi Sad se nalazi u Vojvodini, a...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.