Uživo: Noletova lekcija u prvom setu, pa brejk Endija na startu drugog! Đoković - Marej 6:1, 0:1

Izvor: Blic, 17.Okt.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Noletova lekcija u prvom setu, pa brejk Endija na startu drugog! Đoković - Marej 6:1, 0:1

Drugari iz detinjstva, a danas najbolji teniseri sveta Novak Đoković i Endi Marej od 14 časova igraju u polufinalu mastersa u Šangaju. Taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs. Nole je dominirao u prvom setu i osvojio ga sa 6:1 za svega 25 minuta.

Nole vodi u međusobnim susretima sa 19:9, ali je poslednje okršaj dobio je Endi. Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je 6:4, 4:6, 6:3 u ovogodišnjem finalu Montreala, održanom sredinom avgusta.

#Djokovic leads the H2H 19-9 & is on a 15-match winning streak. Watch & bet on tennis at http://t.co/txueA5UFXZ pic.twitter.com/gDhSHCE5iI

Pobednik ovog meča igraće za trofej Šangaja protiv Žo-Vilfreda Conge, koji je u tri seta bio bolji od Rafaela Nadala.

Drugi set u toku: Brejk Mareja na startu!

Novak je u prvom setu izgubio samo jedan poen na svoj servis, a onda tri zaredom na početku drugog. Tako je Marej pomalo neočekivano došao do brejka posle izuzetno bledog izdanja (0:1).

Prvi set: Noletova dominacija za 25 minuta!

Odmah na startu je viđena duža razmena i nadmudrivanje. I odmah zatim su imali i borbu na mreži iz koje je Marej izašao kao pobednik.

#AndyMurray saves 2 break points. Still trying to hold. Bet on the match & watch tennis at http://t.co/txueA5UFXZ pic.twitter.com/XzDbXRj3Gn

Prvi servis nije najpre služio Britanca i imao je Novak dve brejke šanse. Ipak proradio je servis Endiju i uz pomoć video tehnologije je uzeo uvodni gem. Usledio je ekspresan odgovor prvog na svetu, jer je za 83 sekunde bez izgubljenog poena poravnao na 1:1.

.@nenadzim courtside @SHRolexMasters keeping a close eye on his buddy @DjokerNole today. http://t.co/kRsZ9udpkC pic.twitter.com/woX4ceWiYW

Da je kontrola apsolutno u Đokovićevim rukama postalo je jasno u narednom gemu - Marej je napravio duplu servis grešku i omogućio Noletu da sa nulom napravi brejk za 2:1. Koliko je dominirao svedoči i to da je uzeo 12 od poslednjih 13 poena, od čega osam zaredom i uvećao prednost (3:1).

Drugom teniseru sveta baš ništa nije polazilo za rukom od početka, tek jedan poen je uzeo prilikom poslednjih 10 svojih servisa, te je Novak napravio i drugi brejk za velikih 4:1.

Does #Djokovic ever look as comfortable as when he's playing in China? Flawless first set, 6-1 in 25 minutes. pic.twitter.com/vDzCg79ujE

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Nole odmah vratio brejk na startu drugog seta! Đoković - Marej 6:1, 2:1

Izvor: Blic, 17.Okt.2015

Drugari iz detinjstva, a danas najbolji teniseri sveta Novak Đoković i Endi Marej od 14 časova igraju u polufinalu mastersa u Šangaju. Taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs. Nole je dominirao u prvom setu i osvojio ga sa 6:1 za svega 25 minuta...Nole vodi u međusobnim susretima sa 19:9,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.