Uživo: Ivana skače za medalju u Dijamantskoj ligi, prva i posle četvrte serije!

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ivana skače za medalju u Dijamantskoj ligi, prva i posle četvrte serije!

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović završava takmičenje u Dijamantskoj ligi i na mitingu u Cirihu skače za jednu od medalja.

Prva u generalnom plasmanu je Amerikanka Tijana Bartoleta sa 12 bodova, iza nje je srpska rekorderka sa osam, a treća je Francuskinja Eloiz Lesur sa bodom manje.

Za "dijamante" i odličje Španovićeva skače sa Erikom Žarder, Melani Buške, Irenom Pustrelom, Malaikom Mihambo, Darijom Klišinom, Britni Riz, te pomenutom Lesur i Bartoletom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ivana je bila najbolja posle prve serije sjajnim skokom od 6,80 metara, a druga je bila Bartoleta sa 6,56. Naša atletičarka je zatim ostvarila rezultat za devet centimetara slabiji, a na drugu poziciju probila se Riz sa 6,65 metara.

Španovićeva je čuvala lidersko mesto onim skokom iz prve serije, a u trećoj je skočila 6,76 metara, dok je Bartoleta preskočila Riz rezultatom 6,65, jer je Riz drugi put prestupila. Ivana je u četvrtoj seriji prestupila, ali joj to nije ugrozilo prvu poziciju, samo je opet došlo do smene na drugoj, jer je Riz skočila 6,66 metara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.