Uživo: Dauda pred kraj poluvremena izjednačio u Nišu, Radnički - Zvezda 1:1!

Izvor: Blic, 26.Okt.2013, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Dauda pred kraj poluvremena izjednačio u Nišu, Radnički - Zvezda 1:1!

Fudbaleri Crvene zvezde od 19 časova u Nišu igraju meč 10. kola Jelen Superlige protiv Radničkog iz Niša, a zbivanja sa "Čaira" pratite uz Blicsport.rs.

Trener crveno-belih Slaviša Stojanović rešio je da sa tandemom napadača krene u osvajanje tri boda, pa su se na terenu, u startnoj postavi, našli i Dauda i Mrđa.

Zbog velikog korišćenja pirotehnike, početak meča kasni oko pet minuta, a već u osmom minutu igre Sead Hadžibulić doveo je Nišlije u vođstvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Lopta je sa desnog krila upućena u centralni deo kaznenog prostora, a kako je Jovan Krneta očajno intervenisao, strelac gola nije morao ni da skoči da bi glavom smestio loptu u mrežu iza Bajkovića.

Zvezda je potom krenula nešto konkretnije na protivničku polovinu, ali lopta joj je često bežala u aut, odbijala se od noge kako to fudbaleri u belom nisu želeli, pa su Nišlije ne samo uspešno čuvale stečenu prednost, već i pretile, mahom probojima po krilu.

Punih pola časa igre čekalo se na prvu, pravu priliku Crvene zvezde, a u njoj je Abiola Dauda ostao sam na desnoj strani napada, a sa ivice kaznenog prostora uputio vrlo snažan udarac - skoro pa pravo u golmana Kesića, koji je uspeo da sačuva gol iza sebe.

Spasa za golmana Nišlija nije bilo u 45. minutu, jer je Ninković lepo uoči utrčavanje Daude po desnoj strani, proigrao Nigerijca a ovaj preciznim, niskim udarcem u dalji ugao poravnao rezultat na 1:1.

Jelen Superliga, 10. kolo

Trenutno: Radnički Niš - Crvena zvezda 1:1

Strelac: 1:0 Sead Hadžibulić u 8. minutu, 1:1 Abiola Dauda u 45. minutu

Niš - Stadion: Čair; Gledalaca: 15.000; Sudija: Miodrag Gogić; Žuti kartoni: Bulatović (Radnički)

Radnički Niš: Kesić, Pauljević, Pavlović, Živković, Bulatović, Ćulum (od 36. Pejčić), Kolarević, P. Jovanović, Hadžibulić, Stojanović, A. Jovanović

Crvena zvezda: Bajković, Arauho, Vešović, Mijailović, Kovačević, Krneta, Milijaš, Ninković, Pečnik, Dauda, Mrđa

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Dauda pred kraj poluvremena izjednačio u Nišu, Radnički – Zvezda 1:1!

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2013

Fudbaleri Crvene zvezde od 19 časova u Nišu igraju meč 10. kola Jelen Superlige protiv Radničkog iz Niša, a zbivanja sa „Čaira“ pratite uz Blicsport.rs.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Remi u uzbudljivom derbiju, Radničkom i Zvezdi po bod!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Okt.2013

Radnički – Crvena zvezda 1:1 (1:1). Strelci: 1:0 – Hadžibulić u 8, 1:1 – Dauda u 45+1. minutu. Stadion na Čairu. Gledalaca: preko 16.000. Sudija: Miodrag Gogić (Novi Sad).. RADNIČKI: Kesić, Pauljević, Bulatović, Živković, Pavlović, Kolarević, A. Jovanović, Ćulum       (od 35....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Izjava dana, Bekvalac: Nije sramota 1:1 protiv prvaka sveta

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Okt.2013

Radnički iz Niša je posle Partizana (0:0) i Vojvodine (1:1) na domaćem terenu zaustavio i Crvenu zvezdu na Čairu (1:1). Istina je da ni jedan od ta tri susreta nisu dobili, ali i to je deo odrastanja kluba.. (FOTO: V. Marković). Za uspehe Radničkog veliki deo zasluga pripada i treneru Dragoljubu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.