Uživo: Azerbejdžanci opasniji, Čuka imala dobru šansu, Gabala - Čukarički 0:0

Izvor: Blic, 23.Jul.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Azerbejdžanci opasniji, Čuka imala dobru šansu, Gabala - Čukarički 0:0

Fudbaleri Čukaričkog gostuju azerbejdžanskoj Gabali u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a taj meč iz Bakua sa početkom od 18 časova možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Brđani su u prvom susretu na svom terenu slavili sa 1:0 golom Nikole Stojiljkovića iz penala, a kao i u toj utakmici ni u revanšu neće igrati, bar od početka, kapiten tima Igor Matić, koji je i dalje rovit, pa ga menja Branislav Janković.

Gabala će imati podršku od oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 250 navijača koji su iz Bakua, a njih oko 100 je doputovalo baš iz Gabale i stadion Bakčel Arena je dobro popunjen.

Domaći tim je imao inicijativu u uvodnim trenucima, mada je golman Stevanović imao posla samo prilikom jednog dobrog istračavanja na centaršut, ali u prvih 10 minuta nije bilo opasnosti pred oba gola.

Trener Gabale Roman Grigorčuk nije mogao da računa na veznog fudbalera Floreskua, koji je dobar tehničar i organizator igre, ali je zato na teren poslao znantno ofanzivniju postavu koja je visoko vršila presing bez straha od kontri Čukaričkog.

Gabala je sredinom prvog poluvremena mogla da se nađe u dobroj prilici kada se Stojković i Stevanović nisu najbolje razumeli, golman Čuke je izašao daleko od svog gola i uspeo da uhvati "živu" loptu prilikom pokušaja Rikardinja da iskosa sa leve strane pogodi nebranjenu mrežu.

Čukarički je ztvratio samo četiri minuta kasnije, Janković se gotovo prošetao kroz kazneni prostor pored Gaja i sa leve strane gađao u bliži ugao gde se našao i Bezotošni da izbaci loptu u korner.

Revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Gabala - Čukarički 0:0

Stadion: Bakčel Arena. Gledalaca: oko 1.500. Sudija: Radek Prihoda (Češka).

Gabala: Bezotošni, Stanković, Sadigov, Zenjov, Husejinov, Gaj, Rikardinjo, Abasov, Rafael, Zargarov, Antonov.

Čukarički: Stevanović, Stojković, Pjasentin, Ostojić, Brežančić, D. Srnić, Janković, S. Srnić, Pavlović, Bojić, Stojiljković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Azerbejdžanci do gola u 39. minutu, Gabala - Čukarički 1:0

Izvor: Blic, 23.Jul.2015

Fudbaleri Čukaričkog gostuju azerbejdžanskoj Gabali u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a taj meč iz Bakua sa početkom od 18 časova možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Brđani su u prvom susretu na svom terenu slavili sa 1:0 golom Nikole Stojiljkovića iz penala, a kao i u...

Nastavak na Blic...

Kraj evropske bajke: Čukarički eliminisan u Azerbejdžanu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2015

Fudbaleri Čukaričkog nisu uspeli da se plasiraju u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su u Bakuu, u revanš utakmici 2. kola, izgubili od azerbejdžanskog predstavnika Gabale sa 2:0...Oba gola postigao je Zenjov, u 39. i 53. minutu...Prvi meč u Beogradu srpski tim dobio je rezultatom 1:0...U...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.