UŽIVO: Gabala - Čukarički 2:0, Zenjov ubija Brđane

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Gabala - Čukarički 2:0, Zenjov ubija Brđane

Pratite dešavanja sa revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope

KLAĐENJE UŽIVO

GABALA – ČUKARIČKI 2:0

/Zenjov 39 i 52/

Stadion: Baksel Arena

Kapacitet: 5.000

Sudija: Radek Prihoda (Češka)

GABALA (4-3-2-1): Bezotosnij – Abasov, Stanković, Rafael Santos, Rikardinjo – Sadigov, Gaj - Zenjov, Husejnov, Zagarov – Antonov.

ČUKARIČKI >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (4-2-3-1): Stevanović – Stojković, Ostojić, Pjasentin, Brežančić – D. Srnić, Janković – S. Srnić, Bojić, Pavlović - Stojiljković.

------------------------------------------------

19.50 - Utakmica je gotovo, Čukarički nije uspeo da odbrani prednost iz Beograda.

19.46 - Opasan šut Gaja sa 16 metara, Stevanović izbija u korner.

19.41 - Slab udarac Matića iz slobodnog udarca!

19.38 - U igri je i Staniša Mandić. Brđani su bolji rival, imaju više snage. Ali još samo pet minuta da izbegnu eliminaciju. Ponovo je bilo nezgodno pred golom Gabale. Dva vezana korenera i veliko ništa.

19.35 - Opsada gola Gabale. Imaju li snage Brđani da vaskrsnu?

19.31- Auuuuuu. Kakva šansa i kakav promašaj Stoiljkovića! Ukrao je loptu napadač Čukaričkog Stankoviću, prevario još jednog štopera Gabale, a onda usamljen poslao loptu preko gola. Neverovatan promašaj, promašaj koji može da izbaci Brđane sa scene Starog kontinenta.

19.29 - Kakva šansa za Daždimirova. Bio je usamljen na drugoj stativi, mogao je da primi loptu, šutirao je iz prve, ali je pogodio spoljni deo mreže. Morao je da reaguje Milojević. Na terenu je kapiten Matić.

19.25 - Sreća za Čukarički. Odlična akcija Gabale, lopta je išla kao po koncu. Na kraju je Zagarov šutirao, a Stevanović odbranio. Nezgodno je bilo i posle kornera.

19.21 - Slab šut Bojića iz dobre pozicije.

19.20 - Sjajan udarac Pavlovića. Kakva šteta!!! Lopta je za koji centimetar završila preko gola. Budi se Čukarički. U narednom napadu Srnić je pobegao Rafaelu. Slobodan udarac za 16 metara od gola Gabale.

19.16 - Dobar napad Čukaričkog. Brežančić je centrirao, nešto viša lopta za Stoiljkovića.

19.13 - Nešto bolja igra Čukaričkog u poslednjih pet minuta. Bez konkretnog učinka. Dobro je što su Brđani uspostavili ravnotežu.

19.08 - Brđani su na konopcima. Posle kornera Zenjov je proigrao Antonova, srećom promašaj. Moraće da reaguje Vladan Milojević.

19.06- GOLLLL! Ne valja. Opet taj Zenjov. Kako je samo internacionalac iz Estonije promešao odbranu Čukaričkog. Zenjov je prihvatio loptu, nije bilo agresije u odbrani Čukaričkog, Ostojić je bio nemi posmatrač, a Zenjov je poslao loptu u malu mrežu!

19.06 - Dobro su kombinovali Brđani, lopta je došla do Brežančića, koji ipak nije uspeo najboje da centrira, pa je lopta otišla preko prečke.

19.02 - Počelo je drugo poluvreme.

18.46 - KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gabala vodi golom Zenjova od 39. minuta. Domaćin je krunisao nešto bolju igru u završnici prvog poluvremena i anulirao prednost Brđana iz prvog meča.

18.45 - Kakva šansa za Čukarički  na kraju prvog poluvremena. Brežančić je odlično izveo prekid, Stojiljković gađao glavom, ali se lopta ipak odbila u korner, koji glavni arbitar ipak neće dozvoliti.

18.44 - Koriste domaćin trenutni pad u igri Čukaričkog, Husejnov je glavom pokušao da pronađe Gaja, ali nije uspeo, pa nije bilo opasnosti po Stevanovića.

18.41 - Ponovo izgledna prilika pred golom Brđana, ali Zenjov maši ceo fudbal.

18.39 - Vodi Gabala - Zenjov! Bila je to odlična kombinacija domaćih, Husejnov je izugrao Ostojića i prosledio loptu do Zenjova. On je kao na malom fudbalu probacio loptu kroz noge Pjasentinu i lagano zatresao mrežu. Amaterska reakcija iskusnog štopera Brđana.

18.36 - Odličan pokušaj Stojiljkovića nakon pasa Pavlovića, ali samo korner. Pokušao je i Pjasentin glavom, ali bez rezultata

18.32 - Ponovo iz daljine pokušava Janković. Vezista Brđana je do sada najbolji igrač gostiju na terenu.

18.30 - Odlična prilika za Branislava Jankovića, koji se odlično oslobodio pratioca, ali je njegov pokušaj odbranio Bezotosnij. Od svega samo korner, koji nije iskorišćen.

18.26 - Dve fenomenalne odbrane Nemanje Stevanovića, koji je skinuo dva zicera domaćim igračima, prvo je odbranio šut Gaja, a onda i Antonova koji je pritrčao na odbijenu loptu. Supertalentovani čuvar mreže je još nesavladan u ovoj sezoni.

18.25 - Pritisak Gabale u ovum trenucima i još jedan korner, ovoga puta ga izvodi Aleksej Gaj.

18.21 - Iznenada dve dobre prilike za Gabalu, prvo je Stevanović istrčao ispred Husejnova, a onda je Ostojić uspeo da preseče povratnu loptu Antonova ispred Zenjova. Ipak, domaćin još bez konkretnog udarca ka golu Brđana.

18.19 - Bojić je pokušao sa ivice kaznenog prostora, ali neprecizno

18.16 - Rikardinjo pokušava direktno iz kornera, ali je oprezan Stevanović.

18.13 - Stojiljković je  na desnoj strani ozbiljno namučio Rikardinja, koji je morao da ga faulira. Pokušava Brežančić direktno iz prekida, ali lopta odlazi preko prečke.

18.08 - Nakon dobrog prodora fauliran  je Stojković. Prekid sa desne strane izveo je Brežančić, ali su domaći otklonili opasnost. Sa druge strane pokušava Zenjov, ali lak posao za Stevanovića.

18.06 - Pavlović je odlično prevario Abasova, ali lopta ne stiže do Stojiljkovića.

18.05 - Brđani za sada dobro stoje na terenu. Domaći fudbaleri su pokušali dubinskom loptom da pronađu najisturenijeg Antonova, ali je na vreme istrčao Stevanović.

18.00 - UTAKMICA JE POČELA!

17.58 - Obe ekipe su istrčale na teren ispraćene aplauzima. Očekuje se da meč uskoro počne.

17.54 - U ovom trenutku oficijaln spiker saopštava sastav Čukaričkog, ali sa tribina nema zvižduka. Zato domaći fudbaleri dobijaju ovacije.

17.50 - Trenutna temperatura u Bakuu iznosi 27 stepeni celziuza i čini se da će biti prilično prijatno za igru, uprkos što je nešto veća vlažnost vazduha. Po lokalnom vremnu utakmica počinje od 21.00.

17.46 - Baksel Arena sasvim sigurno neće biti ispujena do poslednjeg mesta, ali publika uveliko stiže na tribine. U ovom trenutku je nešto više od 3.000 gledalaca na stadionu, a biće ih i koju hiljadu više. Zanimljivo, na stadionu se nalaze dve grupe nešto vatrenijih navijača Gabale, koji podjednako glasno bodre svoj tim.

-----------------------------------------------

Fudbaleri Čukaričkog u Bakuu na Baksel Areni od 18 časova po našem vremenu igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Gabale. Izabranici Vladana Milojevića iz Beograda su doneli minimalnu prednost, ali ona mora da predstavlja samo poziv na oprez i maksimalnu koncetraciju u ovom meču. Brđani su pre sedam dana pokazali da su u ovom trenutkmu bolji i spremniji tim od ekipe koju vodi Roman Grigorčkuk, ali će to još jednom morati da pokažu na terenu.

U postavi Čukaričkog ponovo neće biti kapitena Igora Matića, pa se Milojević odlučio za tim od prošlog četvrtka, dok je Grigorčuk prvi put u zvaničnom meču u startu postavu uvrsio bivšeg štopera Partizana Vojislava Stankovića.

(FOTO: MOZZART Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Čuka opet bez kapitena Matića, Gabala - Čukarički (sastavi)

Izvor: Blic, 23.Jul.2015

Fudbaleri Čukaričkog gostuju azerbejdžanskoj Gabali u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a taj meč iz Bakua sa početkom od 18 časova možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Brđani su u prvom susretu na svom terenu slavili sa 1:0 golom Nikole Stojiljkovića iz penala, a kao i u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.