Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA EVROPE: Veliki propust odbrane Čuke, Gabala vodi (VIDEO)

Fudbaleri Čukaričkog u Bakuu igraju revanš meč drugog kola kvalifkacija za Ligu Evrope, a domaćin Gabala posle 45 minuta vodi sa 1:0. “Brđani” su u 39. minutu napravili kardinalnu grešku u odbrani, Zenjov je prihvatio loptu, proturio je kroz noge Pjasentinu, a potom savldao do tada fenomenalnog Stevanovića. Čukarički je u prvom poluvrmenu imao nekoliko stopostotnih šansi, ali se Stojiljković propisno ispromašivao.

>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (Izvor: YouTube/Flash Highlights)
The post LIGA EVROPE: Veliki propust odbrane Čuke, Gabala vodi (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE DOBRO: Zenjov ponovo promešao ‘brđane’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2015

Nije dugo trebalo Gabali da stigne do 2:0. Ponovo je “dželat” Čukaričkog bio Zenjov. Estonac je u 53. minutu promešao odbranu “brđana” i majstorski savldao Stevanovića. Ovim rezultatom dalje ide Gabala, a beograđanima je prekopotreban gol…. . . Evo kako je Gabala stigla do vođstva od...

Nastavak na HotSport.rs...

KAKAV KARAMBOL: Najsmešniji autogol delo defanzivaca zagrebačke Lokomotive (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2015

Odbrambeni fudbaleri zagrebačke Lokomotive pokupili su neslavnu nagradu za najsmešniji autogol dosadašnjeg dela kvalifikacija za Ligu Evrope.. . Naime, hrvatski klub je ponižen u revanš meču 2. kola kvalifikacija u Solunu pošto je poražen od domaćeg PAOK-a sa 6:0, a za peti gol su najzaslužnija...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.