Užasne vesti iz Španije, mladi fudbaler Sosijedada doživeo moždani udar

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užasne vesti iz Španije, mladi fudbaler Sosijedada doživeo moždani udar

Srećom blaži moždani udar.

Kako stoji u saopštenju kluba iz San Sebastijana, vezista Sosijedada Luka Sangali zavšio je u bolnici jer u sredu doživeo blaži moždani udar.

Ovaj 23-godišnji igrač nije bio u ekipi za meč u Kupu kralja u Vigu, a sada je od strane kluba objašnjeno i zašto.

"Luka Sangali je dožvieo blaži moždani udar ovog jutra. Trenutno je u bolnici gde će njegovo stanje biti praćeno", stoji u saopštenju Real Sosijedada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ovaj španski fudbaler je ponikao u pomenutom baskijskom klubu, prošao je sve omladinske selekcije, a ove sezone je igrao jako dobro, postigao je i gol u baskijskom derbiju protiv Bilbaa (3:1), ukupno je upisao šest nastupa.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fudbaler člana La Lige doživeo moždani udar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018

Trenutno je u bolnici...Real Sosijedad je potvrdio da je njihov igrač Luka Sangali (23) u bolnici pošto je doživeo moždani udar...- Luka je doživeo moždani udar tokom dana. Trenutno je u Univerzitetskoj bolnici Donostija i lekari prate njegovo stanje - navodi se u saopštenju kluba iz Baskije...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.