Ukrajinski i Hrvatski navijači poslali bolesnu provokaciju Srbima i Rusima (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Mar.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinski i Hrvatski navijači poslali bolesnu provokaciju Srbima i Rusima (FOTO)

Utakmica koja je odigrana pre dva dana na "Maksimiru" između Hrvatske i Ukrajine, imala je najblaže rečeno umobolnu navijačku uvertiru.

Naime, na banderama i drugim sličnim "oglasnim prostorom" u hrvatskoj prestonici lepljene su krajnje uznemirujuće nalepnice specijalno kreirane za duel "kockastih" i Ukrajinaca.

Na pomenutim "stikerima" sa jedne strane nalazi se hrvatska zastava i slogan "Srbe na vrbe", odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jedna ruka bratski stiska drugu koja se nalazi na ukrajinskom delu nalepnice, na kojoj je ispisan slogan "Moskaliv na nož".

U sredini se još nalazi Keltski krst i dva kalašnjikova.

Šta reći...

Вчера, стикеры перед матчем Хорватия - Украина. pic.twitter.com/ZP8XoP2l9v

— Андрей Малосолов (@malosolov) March 25, 2017

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Braća" Hrvati i Ukrajinci: Srbe na vrbe, Moskovljane pod nož! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 26.Mar.2017

Hrvatska je u petak u okviru 5. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji savladala Ukrajinu sa 1:0 golom Kalinića, ali nažalost sport je opet bio u drugom planu.

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.