Trinkijeri uoči gostovanja u Užicu: Koncentracija ključna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2019, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri uoči gostovanja u Užicu: Koncentracija ključna

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da će u meču 5. kola Superlige Srbije protiv Slobode u Užicu ključni faktor biti koncentracija.

Crno-beli gostuju u Užicu samo dva dana posle trijumfa u Novom Pazaru, a u ekipi neće biti povređeni Markus Pejdž.

"Očekuje nas novo zanimljivo gostovanje, u gradu koji puno voli košarku. Današnji dan iskoristićemo da se oporavimo i pripremimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za duel sa Slobodom, koja će biti maksimalno motivisana da pokaže sve svoje kvalitete. U dosadašnjem toku lige videli smo koliko nedostatak koncentracije može da bude opasan, stoga će to ponovo biti ključan faktor", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Partizan ima maksimalnih 4-0, dok je Sloboda na skoru 1-3.

Utakmica između Slobode i Partizana igra se od 19 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri pred Slobodu: Ponovo će ključni faktor biti koncentracija

Izvor: B92, 11.Maj.2019

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će i na predstojećoj utakmici protiv Slobode ključni faktor biti koncentracija...Košarkaši Partizana u nedelju 12. maja gostuju Slobodi u Užicu u petom kolu Superlige Srbije..."Očekuje nas novo zanimljivo gostovanje, u gradu koji puno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.