Transferi uživo: kreće prelazni rok u Srbiji, večiti ne smeju da dovode pojačanja!

Izvor: Blic, 14.Jan.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi uživo: kreće prelazni rok u Srbiji, "večiti" ne smeju da dovode pojačanja!

Zimski prelazni rok ušao je u treću nedelju, a završiće se kada i januar. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima.

11:00 - "Večiti" ne mogu da dovode pojačanja

Za razliku od većine zemalja, u Srbiji tek ovog ponedeljka zvanično počinje prelazni rok. Ali, ne baš u sjajnom svetlu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Naime, pojačanja mogu da dovedu samo Vojvodina, Rad, Spartak, Hajduk, Donji Srem i dva Radnička, niški i kragujevački.

Dok ne izmire svoje dugove, Zvezda i Partizan ne mogu da dovede pojačanja, baš kao ni OFK Beograd, Jagodina, Novi Pazar, Sloboda, Javor, BSK i Smederevo.

Tužna slika srpskog fudbala ocrtava se i na ovim podacima: od 16 klubova iz Superlige, samo sedam sme da dovodi pojačanja u ovom trenutku, a ostali to još uvek ne mogu dok ne izmire svoje obaveze.

11:00 - Dobro došli!

Dobar dan i dobrodošli na novo izdanje ovogodišnjeg Blicsport.rs bloga uživo posvećenog zimskom prelaznom roku.

Za one koji ne znaju, do kraja zimskog prelaznog roka, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za fudbalske transfere, informacije, izjave, zanimljivosti i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka. Sve to - u tradicionalnom izdanju bloga uživo na Blicsport.rs!

Ne zaboravite da bilo koji unos koji vidite na blogu "podelite" sa svojim prijateljima na Fejsbuku i Tviteru, a i da mi u redakciji možemo ubaciti vaše komentare direktno u blog, kao i vaših "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi.

Da ne dužimo, mnogo toga imamo da vam saopštimo. Krećemo!

Povezane vesti: Transferi: Falkao hoće u PSŽ, Nejmar neće u Barsu, Snajderu pomaže otac! Transferi: Snajder zahtevima šokirao Galatasaraj, Milan neće Drogbu! Transferi: Šahtjor doveo Tajsona, Juve hoće Lisandra, Sahin se vratio u Dortmund! Transferi: Vilotića traže Inter i Lacio, a Čelsi Felainija, Ćićarito cenjen u Madridu! Transferi: Inter pustio Snajdera u Galatu, povišica za Volkota, Napoli hoće Balotelija!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: "Večiti" ne smeju da dovode pojačanja, Antić vodi Oumarua u Kinu!

Izvor: Blic, 14.Jan.2013

Zimski prelazni rok ušao je u treću nedelju, a završiće se kada i januar. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima...12:16...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.