Uživo: Falkao najavio prelazak u PSŽ,  Nejmar neće u Barselonu, Snajder čeka savete oca!

Izvor: Blic, 13.Jan.2013, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Falkao najavio prelazak u PSŽ, Nejmar neće u Barselonu, Snajder čeka savete oca!

Zimski prelazni rok traje već drugu nedelju, a završiće se kada i januar. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima.

18:21 - Snajder ne slavi golove Intera i čeka savete oca!

Sudbina Veslija Snajdera još nije poznata, Inter će sigurno napustiti, ali mu se ne žuri i mirno čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da razmotri najbolju opciju, u čemu bi trebalo da mu pomogne niko drugi do njegov otac.

"Još nisam blizu nikakve odluke, ima još dve nedelje prelaznog roka, pažljivo motrim sve opcije. Nije lako preseliti se tek tako, treba mi još vremema. Čekam i da mi otac dođe iz Holandije, da se posavetujemo. Pre ponedeljka neću ništa reći, jer me tada čeka i sastanak sa menadžerom Lerbijem", naglasio je Snajder.

Dok ne dočeka oca i menadžera, on je gledao duel Intera i Peskare, ali se očito već oprostio od nero-azura, jer je hladno prihvatio drugi gol kojim je Guarin overio trijumf od 2:0.

17:49 - Fulam juri Manoleva i Simpsona

Trener Fulama Martin Jol užurbano traži zamenu za Stivena Kelija koji je otišao u Reding i fokusirao se na dva kandidata.

Na meti kluba iz zapadnog Londona su Deni Simpson iz Njukasla i Stanislav Manolev iz PSV-a.

17:16 - Spalević stiže u Vojvodinu

Fudbaler Radničkog iz Kragujevca Darko Spalević u ponedeljak će najverovatnije postati novi član Vojvodine.

Najbolji strelac Superlige pre dve sezone odlučio je da pojača Novosađane u želji da sa njima osvoji Kup i izađe u Evropu.

16:37 - Falkao najavio prelazak u PSŽ!

Napadač Atletika Radamel Falkao nagovestio je da bi jednom u karijeri mogao da obuče dres PSŽ-a.

Čak 17 golova u 16 utakmica ove sezone najbolja su preporuka za Kolumbijca koji je bez ikakve dileme najtraženiji fudbaler kod najbogatijih klubova.

"Francuska je predivna zemlja. Bio sam tamo i sviđa mi se. PSŽ ima jedan veoma ambiciozan sportski projekat sa mnogo novca. Neće odmah doći na vrh ali jednom hoće. Ne bih isključio mogućnost da im se uskoro pridružim u Francuskoj", rekao je Falkao.

16:04 - Remi na putu za Njukasl

Kao što smo javili pre pola sata, Loik Remi će biti nov igrač Njukasla, a potvrda stiže sa Ostrva, jer su tamošnji mediji preneli da je napadač Marseja na putu za Englesku i da ga samo lekarski pregledi dele od dresa "svraka".

16:00 - Čelsi nudi 10 miliona za Seltinog napadača

Iago Aspas je najbolji strelac Selte ove sezone, postigao je osam golova na 18 mečeva u Primeri, a njegove partije nisu promakle ni skautima Čelsija pa bi 25-godišnji napadač lako mogao da obuče dres evropskog prvaka.

"Plavci" su spremni da ponude 10 miliona evra za Aspasa koliko iznosi i klauzula za njegovu slobodu u ugovoru, pa će teško ostati u Vigu koji će ga večno pamtiti jer je prošle sezone sa 23 pogotka bio najzaslužniji za ulazak u Primeru.

Za njega se raspitivao i Svonsi, ali finansijski neće moći da parira Čelsiju.

15:27 - Marsej prihvatio ponudu Njukasla za Remija

Jedan od traženijih napadača na Ostrvu ove zime je svakako Loik Remi koji je trenutno najbliži selidbi u Njukasl.

Naime, kako javlja "Dejli mejl", Marsej je prihvatio ponudu "svraka", što je potvrdio i predsednik francuske ekipe Vinsent Labrun.

"Istina je da imamo načelan dogovor sa Njukaslom", rekao je Labrun, ali nije otkrio visinu transfera. Tako bi Alan Pardju bar donekle nadoknadio odlazak Dembe Ba u Čelsi.

14:50 - Gigs: Tek ću odlučiti kad završavam karijeru

Gigs već godinama potpisuje jednogodišnji ugovor sa Junajtedom, i ukoliko potpiše novi, u 40. godini života će igrati fudbal u Premijer ligi.

"Uživam, do kraja sezone ima nekoliko meseci i verujem da ću se slično osećati. Vreme je i da mlađi igrači dobiju više prostora, pita se i Ferguson. Takođe, imaću u vidu fizičko stanje u kom ću biti", rekao je Gigs.

14:14 - Džeko: Sve je moguće, pa i da odem iz Sitija

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko potvrdio je mogućnost da ode iz kluba.

"Sve je moguće, možda i odem sada, ili u letnjem prelaznom roku. Dok ne bude neke ozbiljnije priče oko pregovora, daću sve od sebe igrajući za Siti. Imamo četiri napadača, ako klub dovede još nekog, jedan od nas koji smo u klubu će sigurno otići", rekao je Džeko.

13:44 - Valdez ide iz Barse, dolazi De Hea?

Mladi španski golman iz Mančester Junajteda David De Hea biće naslednik Viktora Valdeza u Barseloni, s obzirom na to da prvi čuvar mreže Katalonaca najverovatnije neće produžiti ugovor zbog želje da se oproba u nekoj drugoj ligi.

13:14 - Stara ljubav zaborava nema: Vagner Lav ponovo u CSKA

Brazilac Vagner Lav preći će iz Flamenga u moskovski CSKA posle godinu dana igranja u domovini.

Njemu će ovo biti treći mandat u klubu iz prestonice Rusije. Prvi je imao od 2004. do 2009. godine, drugi u 2010. i 2011. godini.

Flamengo je objavio zvanično saopštenje sa informacijom da je saradnja sa Lavom prekinuta posle jedne godine, u kojoj je Lav u 36 odigranih utakmica postigao 13 golova.

12:46 - Totenhem odredio otkupnu cenu za Bejla - 55 miliona!

Reprezentativac Velsa meta je Reala i Barselone, ali i najjačih ostrvskih klubova.

Ipak, zahvaljujući saradnji u transferu Modrića u Real, kraljevski klub je stekao pravo preče kupovine prema nekim navodima. Klub je voljan da kadru Žozea Murinja priključi Bejla za 35 miliona, ali čelnici "pevaca" traže još 20 za Velšanina.

Time bi transfer prevazišao Kerolov od 35 miliona u Liverpul i postao najveći u britanskom fudbalu

12:19 - Pep menja Manćinija i napada Ligu šampiona?

Nekadašnji trener fudbalera Barselone Pep Gvardiola od naredne sezone sedeće na klupi Mančester Sitija, ekskluzivno je objavio engleski "San".

Britanci navode da će Pep napasti Ligu šampiona, a prihodi će mu dostići 10 miliona funti na godišnjem nivou!

11:56 - Nejmar: Nemam predugovor sa Barselonom

Zvezda Santosa Nejmar demantovao je navode da će obući dres Barselone u budućnosti jer ima potpisan predugovor.

"Jedini potpisani papir imam sa Santosom, u kom sam srećan i sa kojim imam saradnjju do 2014. godine. Najvažnije mi je da sam zadovoljan, sa porodicom, prijateljima, klubom. Imam obavezu da pomognem ekipi i Brazilu", rekao je Nejmar.

11:28 - Lion odbio ponudu Juventusa za Lisandra

Predsednik Liona Žan-Mišel Aulas odbio je Juventusovu opciju da pozajm napadača Lisandra Lopeza. On je jedna od prvih opcija "stare dame", ali šampioni Italije nisu poslali adekvatnu ponudu.

"U slučaju da vidimo ponudu koja je u skladu sa njegovim kvalitetima, pregovaraćemo", jasan je Aulas.

Povezane vesti: Transferi: Snajder zahtevima šokirao Galatasaraj, Milan neće Drogbu! Transferi: Šahtjor doveo Tajsona, Juve hoće Lisandra, Sahin se vratio u Dortmund! Transferi: Vilotića traže Inter i Lacio, a Čelsi Felainija, Ćićarito cenjen u Madridu! Transferi: Inter pustio Snajdera u Galatu, povišica za Volkota, Napoli hoće Balotelija! Uživo: Kuzmanović bira italijanski klub, Barsa ne da Vilju Arsenalu, Inter bi Džeka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Falkao najavio prelazak u PSŽ, Nejmar neće u Barsu, Snajder čeka savete oca!

Izvor: Blic, 13.Jan.2013

Zimski prelazni rok traje već drugu nedelju, a završiće se kada i januar. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima...18:21...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.