Totenhem savetuje navijače: Pazite se džeparoša, ne nosite klupska obeležja

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem savetuje navijače: Pazite se džeparoša, ne nosite klupska obeležja

Fudbaleri Partizana ugostiće Totenhem na startu Lige Evrope u četvrtak od 19 časova, a engleski klub uputio je detaljan apel svojim navijačima koji dolaze na utakmicu u Humskoj.

Premijerligaš je putem zvaničnog sajta upozorio fanove na nekoliko stvari, na koje bi trebalo da obrate pažnju tokom boravka u Beogradu.

Gostujući navijači će na utakmicu iću od centra grada, od Studentskog parka do stadiona u Humskoj uz pratnju policije.

"Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji dolaze u Beograd obavezno treba da obiđu centar grada i Knez Mihajlovu ulicu, koja paralelno sa Studentskim parkom. Sam centar je oko 20 minuta vožnje od aerodroma. Preporučljivo je da se najpre dogovorite za cenu vožnje sa taksistima pre nego što uđete u vozilo. Obratite pažnju da vozila imaju oznaku TX i broj. Valuta je srpski dinar i najbolje da novac promenite u evre već na aerodromu. Postoje i menjačnice po gradu, a izbegavajte dilere na ulicama", piše na sajtu Totenhema.

Dalje se navodi da navijači "pevaca" ne bi trebalo da nose obeležja i da se posebno čuvaju džeparoša.

"Lokalna policija strogo nalaže da se ne nose klupska obeležja u centru grada. Veliki broj policajaca biće po celom gradu na dan utakmice, kao i veče pre. Takođe, navijači treba da budu na oprezu, jer je poznato da se u centru grada nalazi mnogo džeparoša, pa ne nosite mnogo dragocenosti i novca sa sobom", upozoravaju iz londonskog kluba svoje navijače.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.