TOTENHEM UPOZORIO NAVIJAČE: Ne ističite zastave, dresove i parole dok ne uđete na stadion

Izvor: HotSport.rs, 17.Sep.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTENHEM UPOZORIO NAVIJAČE: Ne ističite zastave, dresove i parole dok ne uđete na stadion

Fudbaleri Totenhema u četvrtak od 19 časova u Beogradu igraju protiv Partizana u prvom kolu grupne faze Lige Evrope. Po nekim najavama 1.500 navijača „pevaca“ krenuće put srpske prestonice, a na zvaničnom sajtu kluba okačen je tekst u kome se fanovi londonskog tima upoznaju sa Beogradom i skreće im se pažnja šta da rade kada slete na aerodrom „Nikola Tesla“.
FOTO: STARSPORT

Prvo što piše >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u tekstu jeste da je Beograd lep grad pun kafića, pabova i prodavnica. Ističe se kao glavna ulica „Kneza Mihailaova“, koju navijači obavezno moraju obići. Takođe, navodi se da srpska prestonica ima dosta znamenitosti i da je turistički lepa destinacija.
Naravno, posle pohvala došao je i na red deo teksta koji upozorava navijače Totenhema na šta treba da obrate pažnju. Tako je istaknuto da navijači ne bi trebalo da kroz grad šetaju u majicama sa obeležijima kluba, kao i da zastave i parole istaknu tek kada uđu na stadion. Piše i da će srpska policija biti zadužena za njihovu bezbednost.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


GODIŠNJICA: Mesi pre 14 godina stigao u Barselonu (FOTO)


ŠTIMAC POZDRAVLJA DRUGARE: Za sve moje ljude, do sledećeg leta (VIDEO)


SLAVIO UZ ANTISRPSKE PESME: Čilić pevao sa Tompsonom!









Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pevci" sleteli u Beograd

Izvor: Mondo, 17.Sep.2014

Fudbaleri i članovi stručnog štaba Totenhema dopustvali su u Beograd, na meč protiv Partizana u Ligi Evrope (četvrtak, od 19 časova)...Foto: Twitter/@SpursOfficial..Četvrtak, 18. septembar. 19 časova. Stadion Partizana...Tada počinje utakmice 1. kola Grupe C Lige Evrope između srpskog vicešampiona...

Nastavak na Mondo...

Pogledajte kako šutiraju igrači Totenhema pred duel sa Partizanom

Izvor: Sportal.rs, 17.Sep.2014

Fudbaleri Totenhema, trenirali su na stadionu Partizana. “Pevci” će igrati prvu utakmicu Lige Evrope protiv srpskog kluba u četvrtak. Trener engleskog tima, Maurisio Paketino, nije poveo standardnih pet prvotimaca, ali veruje da to neće biti problem protiv beogradskog kluba...- Intezivno zagrevanje...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.