Pevci sleteli u Beograd

Izvor: Mondo, 17.Sep.2014, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pevci" sleteli u Beograd

Fudbaleri i članovi stručnog štaba Totenhema dopustvali su u Beograd, na meč protiv Partizana u Ligi Evrope (četvrtak, od 19 časova).

Foto: Twitter/@SpursOfficial

Četvrtak, 18. septembar. 19 časova. Stadion Partizana.

Tada počinje utakmice 1. kola Grupe C Lige Evrope između srpskog vicešampiona Partizana i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << londonskog Totenhema.

Odavno Beograd nije ugostio jedan takav veliki engleski i evropski klub, pa će to biti prilika svim ljubiteljima fudbala da uživaju. Naravno, i akterima na terenu stadiona na Topčiderskom brdu.

Po sletanju na beogradski aerodrom, danas oko 15 časova, Totenhem je na svom Twitter profilu objavio informaciju za svoje navijače da su fudbaleri došli u glavni grad Srbije.

Uz tu popruku, objavljen je i kratki ubrzani video snimak. Zanimljiv je jedan od komentara čitalaca na ovaj snimak: "Oh, bože, ljudi, uz ovakav snimak treba da ide i upotorenje da može da se dobije epileptični napad!".

Touchdown in Serbia. Lads have arrived in Belgrade for our @EuropaLeague Group C opener v Partizan. https://t.co/F5FfQvJAOU

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) September 17, 2014

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Totenhem savetuje navijače: Pazite se džeparoša, ne nosite klupska obeležja

Izvor: Blic, 17.Sep.2014

Fudbaleri Partizana ugostiće Totenhem na startu Lige Evrope u četvrtak od 19 časova, a engleski klub uputio je detaljan apel svojim navijačima koji dolaze na utakmicu u Humskoj...Premijerligaš je putem zvaničnog sajta upozorio fanove na nekoliko stvari, na koje bi trebalo da obrate pažnju tokom...

Nastavak na Blic...

Partizan želi da se nametne

Izvor: Politika, 17.Sep.2014

Trener Nikolić pred večerašnji meč s Totenhemom u prvom kolu C grupe Lige Evrope (19 č, RTS) ističe da „crno-beli” neće da budu samo „puki učesnici” ovog takmičenja. – Volkov se vraća u tim. – Bez Brašanca, A. Živkovića i Škuletića..Na krilima pet prvenstvenih pobeda fudbaleri...

Nastavak na Politika...

DAVID PROTIV GOLIJATA: Partizan napada Totenhem u debiju na evro-sceni

Izvor: HotSport.rs, 18.Sep.2014, 09:57

Ekipa Partizana večeras od 19:00 sati u Humskoj ulici dočekuje engleski Totenhem u okviru prvog kola Grupe C ovogodišnjeg izdanaj Lige Evrope.. FOTO: www.sr.partizan.rs.. Nema dileme da Englezi dolaze u Beograd kao veliki favoriti. Međutim, sport, a samim tim i fudbal, je upravo zbog toga zanimljiv...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.