Tijana u suzama: Milica i Dragan su veliki deo ove medalje

Izvor: Press, 23.Avg.2016, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana u suzama: Milica i Dragan su veliki deo ove medalje

Tijana Bogdanović, srebrna srpska tekvondoistkinja iz Rio de Žaneira, zaplakala je na konferenciji za medije na aerodromu Nikola Tesla.
foto: b92.net
Tijana nije mogla da sakrije suze radosnice – prvo je zaplakala kada je videla koliko je ljudi dočekalo, a onda i pred novinarima.
Bogdanovićeva je u Riju osvojila srebro u kategoriji do 49, a malo je falilo da se okiti najsjajnijim odličjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jer je u finalu poražena od Kim So-Hui iz Južne Koreje 7:6.
„Pre dve godine počela sam sa takmičenjima, ali sam imala ogromnu pomoć od trenera Dragana i Milice Mandić. Ona je velika šampionka, još bolja osoba. Toliko smo vremena provele zajedno i svi su oni deo ove medalje“, rekla je Bogdanovićeva. 
Ona se zahvalila i Milici Mandić od koje je mnogo naučila. 
 
„Volela bih da se zahvalim treneru i Milici za ceo put koji smo prešli. Od kada smo pre dve godine krenuli na ovaj put, toliko sam sazrela i naučila. Pre svega poštovanje sebe, drugih i vera u disciplinu. Do sada je bila samo fraza da se naporan rad isplati, ali sada sam shvatila da kada nešto sanjaš i kada si posvećen, snovi se i te kako ostvaruju“, dodala je Tijana.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijana u suzama: Ovo je i Miličina medalja! (FOTO)

Izvor: Mondo, 23.Avg.2016

Tinejdžerka Tijana Bogdanović osvajačica srebrne medalje u Rio de Žaneiru, sa suzama u očima se zahvalila svima, a posebno treneru i koleginici Milici Mandić: "Ovo je medalja svakog od njih". Milica se zaplakala...Otišle su u Rio de Žaneiro nasmejane i spremne. Krenule su na put 11. avgusta....

Nastavak na Mondo...

(FOTO) GALEBANI U SUZAMA Tijana Bogdanović: Snovi se ostvaruju, srebro je deo celog tima!

Izvor: Kurir, 23.Avg.2016

..."Otkad sam krenula na putovanje ka Riju sa mojim timom pre dve godine, sazrela sam i mnogo naučila Rad se isplatio, a sada videm da kada imaš san može da se ostvari, uz odricanja Imala sam veliko iskustvo u Riju, to je deo odrastanja za mene", rekla je Bogdanović na konferenciji za medije na aerodromu...

Nastavak na Kurir...

Bogdanović: I Milica Mandić je deo medalje

Izvor: Beta, 23.Avg.2016

Osvajačica srebrne olimpijske medalje u tekvondou Tijana Bogdanović rekla je danas da je ponosna na svoj rezultat u Rio de Žaneiru i dodala da se trud isplati."Moram da se zahvalim treneru i Milici Mandić ceo zajednički put, sa njima sam dve godine i naučila sam da prvo treba da poštujem sebe...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.