Terzić podvukao, nisu 3 miliona evra od prodaje Degeneka, nego više!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić podvukao, nisu 3 miliona evra od prodaje Degeneka, nego više!

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, potvrdio je prodaju Miloša Degeneka.

Crvena zvezda je prodala Miloša Degeneka danas ekipi Al Hilal, a u prvi mah se pojavila informacija da se radi o sumi od 3 miliona evra.

Ipak, Zvezdan Terzić je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << negirao.



"Završili smo danas transfer Miloša Degeneka u Saudijski Al Hilal. Crvenoj zvezdi pripada 4 miliona dolara. Ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u poslednje vreme kada se uzme u obzir da smo Degeneka pre samo šest meseci doveli za iznos od 200 hiljada evra. Planirali smo prodaju jednog štopera i zato smo pre mesec dana doveli Nemanju Milunovića stopera iz BATE Borisova kao slobodnog igrača."







Inače, izraženo u evrima, Crvena zvezda je zaradila oko 3,5 miliona.







"Želim da se u ime Crvene zvezde zahvalim Milošu Degeneku na ogromnom doprinosu tokom njegovog igranja u našem klubu. Kvalitetnim igrama i vrhunskim profesionalizmom ostavio je izvanredan utisak na sve prave zvezdaše. Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da će se Miloš jednog dana kao igrač vratiti u svoju Zvezdu ", rekao je Terzić.

Degenek je u svom novom klubu potpisao ugovor na 3 i po godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Terzić: Prodaja Degeneka planirana, dobijamo četiri miliona

Izvor: RTS, 13.Jan.2019, 00:00

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić otkrio je da četiri miliona dolara iznosi transfer Miloša Degeneka u saudijski Al Hilal i poručio da je to bio planiran potez nakon dolaska Nemanje Milunovića. . Degenek...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.