Đoković odradio trening, na teren izašao sa kacigom na glavi (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2024, 14:31

Đoković odradio trening, na teren izašao sa kacigom na glavi (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković odradio je danas trening u Rimu, dan pošto je pogođen flašom u glavu, a na teren je došao sa šlemom i biciklističkom kacigom na glavi.
Đoković je došao na trening vidno raspoložen uprkos incidentu koji se desio sinoć, kad mu je flašica pala na glavu pošto je ispala iz ranca jednom navijaču sa tribina, posle pobede Srbina nad Francuzom Korentanom Muteom 2:0 (6:3, 6:1) u drugom kolu mastersa u Rimu.
Novak je snimak dolaska na teren sa šlemom i biciklističkom kacigom objavio i na svojim nalozima na društvenim mrežama, gde je dobio mnogo pozitivnih komentara jer je na kraju sve okrenuo na šalu.
View this post on Instagram
A post shared...
Pogledaj vesti o: Tenis,   Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poznato stanje Đokovića i da li je dobio šavove (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2024

​RIM - Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, je dan nakon jezivog udarca koji je pretrpio na treningu izašao na teren broj pet kompleksa "Foro Italiko" i započeo svoju pripremu za duel sa Alehandrom Tabilom u trećem kolu Mastersa u Rimu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.