BAJDEN PONOVO ISPROZIVAO TRAMPA: Voleo bih da i je i sam sebi ubrizgao malo izbeljivača, pa se osvrnuo i na KIM DŽONG UNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2024, 14:18

BAJDEN PONOVO ISPROZIVAO TRAMPA: "Voleo bih da i je i sam sebi ubrizgao malo izbeljivača", pa se osvrnuo i na KIM DŽONG UNA!

Američki predsednik Džozef Bajden našalio se rekavši da bi želeo da je bivši predsednik SAD Donald Tramp sebi ubrizgao malo izbeljivača, aludirajući na Trampovu izjavu iz prvih dana pandemije korone kada je rekao da bi injekcija sa izbeljivačem ili nekim drugim dezinfekcionim sredstvom mogla da pomogne u zaštiti od toga virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BAJDEN ŠALJIVDŽIJA Predsednik SAD se osvrnuo na svog prethodnika: "Tramp bi trebalo sebi da ubrizga izbeljivač"

Izvor: Blic, 11.Maj.2024

Američki predsednik Džo Bajden našalio se rekavši da bi želeo da je bivši predsednik SAD Donald Tramp sebi ubrizgao malo izbeljivača, aludirajući na Trampovu izjavu iz prvih dana pandemije korone kada je rekao da bi injekcija sa izbeljivačem ili nekim drugim dezinfekcionim sredstvom mogla da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.