Terzić: Italija uvek nezgodna, ali verujem u polufinale

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Sep.2013, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Italija uvek nezgodna, ali verujem u polufinale

Selektor ženske reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da očekuje veoma težak meč protiv Italije u četvrtfinalu prvenstva Evrope, ali je istakao da ekipa ima kvalitet za plasman među četiri najbolje na kontinentu.
(FOTO: FIVB)
Igrali smo protiv Italije na Gran priju. Tada smo, nimalo lako, dobili u pet setova. Sigurno je da će i ovaj biti teško. Imaćemo dosta problema, moraćemo da uložimo mnogo truda kako bi dobili. Verujem da imamo snage, želje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i mogućnosti da pobedimo Italiju u ovoj, najvažnijoj utakmici na EP – kazao je Terzić dan uoči utakmice.
Srbija se kao pobednik D grupe prve faze direktno plasirala u četvrtfinale, dok je Italija morala da igra osminu finala u kojoj je savladala Poljsku sa 3:0.
Italijanska ekipa je promenjena u odnosu na raniji period. Italija je bila vrhunska ekipa, osvojila je dva uzastopna Evropska prvenstva. Sada imaju kombinovanu ekipu, mlađe i starije igračice. Funkcionišu dosta dobro, igraju na isti način kao i pre nekoliko godina – dodao je Terzić.
Četvrtfinalni duel na EP između Srbije i Italije igra se od 20.30 u Cirihu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Terzić veruje u tim: Možemo da pobedimo Italiju!

Izvor: Mondo, 10.Sep.2013

"Verujem u moj tim, verujem da imamo snage , želje i mogućnosti da pobedimo Italiju u ovom meču, najvažnijem na..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.