TRESLA SE SVLAČIONICA: Evo kako je izgledalo NEZAPAMĆENO slavlje Partizanovih igrača (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESLA SE SVLAČIONICA: Evo kako je izgledalo NEZAPAMĆENO slavlje Partizanovih igrača (VIDEO)

Crno-beli osvojili treći Kup Radivoja Koraća u nizu.

Pobedom nad večitim rivalom Crvenom zvezdom, košarkaši Partizana osvojili su treći trofej zaredom u Kupu Radivoja Koraća.

"Žućkova levica" ponovo je završila u Humskoj, posle neverovatnog finiša meča, koji je rešen u produžetku. Izabranici Andree Trinkijerija uspeli su da "izvuku" gotovo izgubljenu utakmicu, odvedu je u dodatan period, u kome su se na kraju radovali.

Zato i ne čudi neopisivo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slavlje u svlačionici crno-belih po završetku susreta. Grmela je pesma na sve strane, sve to pod komandom navijanja kapitena Novice Veličkovića koji je bio zadužen za atmosferu.

Oko Novice se okupila grupa saigrača koji su bacili sve u trans pesmom "Partizan, i samo Partizan", koja je odjekivala iz svlačionice dugo.

Pojedini stranci Parnog valjka nisu mogli da veruju sa koliko žara i energije se slavi Kup Radivoja Koraća, neki su u pravili selfije za uspomenu, a neki su se i pridružili u pesmi.

Pošto je posle određenog vremena pevanje stalo, kapiten Veličković je pozvao sve igrače na zajednički pozdrav, ali se umesto pitanja "ko je najbolji?", zagrmelo "Partizan, i samo Partizan", pa je opet nastalo ludilo u niškoj svlačionici.

BONUS GALERIJA

Pogledajte fotografije sa 69. Ol stara u Čikagu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.