VEČITI DERBI U FINALU KUPA RADIVOJA KORAĆA

Izvor: NTV.rs, 16.Feb.2020, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČITI DERBI U FINALU KUPA RADIVOJA KORAĆA

Košarkaši Partizana i Zvezde boriće se večeras za trojef u Kupu. Crvena zvezda je u polufinalu savladala Mega Bemax sa 80:79, dok je Partizan bio bolji od FMP-a rezultatom 88:77.
Po sedmi put, od kada Kup nosi ime proslavljenog igrača Radivoja Koraća, beogradski večiti rivala boriće se za Žućkovu levicu.
Crno-beli su bili nešto bolji u ovom takmičenju od crveno-belih .Niš je taličan ekipi Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << koja je šest, od sedam trofeja, osvojila u hali Čair (2008, 2009, 2010, 2012, 2018. i 2019. godine). Čak četiri puta Partizan je u finalu savladao Crvenu zvezdu. Crveno-beli su samo dva puta slavili u Čairu (2015. i 2017. godine).
Crno-beli i sada brane trofej koji su prošle godine osvojili na istom mestu, a da li će u tome uspeti znaće posle meča koji je zakazan za 21 sat.
Na osnovu igara koji su beogradski večiti rivali pokazali do sada može se očekivati zanimljiv i neizvestan meč, a spektakl na tribinama i terenu sigurno neće izostati.
 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Večiti derbi" večeras u finalu Kupa Koraća u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Feb.2020

Kao što su mnogi očekivali, za "Žućkovu levicu", trofej namenjen pobedniku Kupa Radivoja Koraća, večeras od 21 sat u niškoj hali "Čair" boriće se Crvena zvezda i branilac titule Partizan. Kapiten crno-belih Novica Veličković kaže "derbi kao derbi", a trener crveno-belih Dragan Šakota očekuje...

Nastavak na JužneVesti.com...

UŽIVO: Partizan izdržao nalet Brauna i Zvezde i zadržao rezultatski plus na kraju prvog poluvremena

Izvor: Večernje novosti, 16.Feb.2020

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju u Nišu meč za „Žućkovu levicu“ Borba za trofej. Košarkaši Crvene zvezde i Partizana se večeras u Nišu bore za pehar u Kupu Radivoja Koraća. Crveno-beli su trojkama Bilija Berona slomili otpor Mege u polufinalu, dok su crno-beli...

Nastavak na Večernje novosti...

Partizan od sjaja do očaja i nazad, Jaramaz u produžetku srušio Zvezdu i doneo trofej "crno-belima"!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 00:42

Treći u nizu Kup Radivoja Koraća koji je pripao Partizanu...Košarkaši Partizana osvojili su ovogodišnje izdanje Kupa Radivoja Koraća pošto su u finalu savladali Crvenu zvezdu u Nišu rezultatom 85:84 (13:19, 18:15, 18:18, 29:26, 6:7)...Početak je bio veoma "usporen" na obe strane, u prva tri...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.