Večiti derbi večeras u finalu Kupa Koraća u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Feb.2020, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Večiti derbi" večeras u finalu Kupa Koraća u Nišu

Kao što su mnogi očekivali, za "Žućkovu levicu", trofej namenjen pobedniku Kupa Radivoja Koraća, večeras od 21 sat u niškoj hali "Čair" boriće se Crvena zvezda i branilac titule Partizan. Kapiten crno-belih Novica Veličković kaže "derbi kao derbi", a trener crveno-belih Dragan Šakota očekuje borbenu i lepu utakmicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

SAT VREMENA PRE POČETKA MEČA: Evo kakva je atmosfera ispred dvorane Čair (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020

Partizan i Crvena zvezda treći put u nizu u finalu Kupa Koraća...Ekipa Partizana i Crvene zvezde večeras od 21 čas igraće treći uzastopni put u finalu Kupa Radivoja Koraća, a crno-beli brane titulu iz prošle sezone osvojenu u uzbudljivom finišu protiv istog rivala...Za finalni meč vlada veliko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.