TRAGEDIJA: Jeziva smrt fudbalera! Vozio 200 na sat - ZAKUCAO se u ogradu, auto SMRSKAN u deliće (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 10:29

TRAGEDIJA: Jeziva smrt fudbalera! Vozio 200 na sat - ZAKUCAO se u ogradu, auto SMRSKAN u deliće (VIDEO)

Stravična saobraćajna nesreća...

Bivši ruski fudbaler Aleksandar Karjakin poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Užasna "saobraćajka" dogodila se na autoputu iz ruske prestonice prema Minsku. Karjakin je vozio od Moskve ka glavnom gradu Belorusije preko 200 na sat i poginuo na licu mesta.

Tokom igračke karijere nastupao je za Spartak iz Moskve, ali nikada nije dočekao da upiše zvaničnu utakmicu za višestrukog šampiona Rusije, dok je svojevremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << branio i boje gradskog rivala Dinama, potom Himkija i Rijalita, pre nego što je završio karijeru sa 23 godine.

Prema pisanju ruskih medija, Aleksandar je učestvovao u uličnim trkama u prestonici Belorusije, dok je do nesreće došlo jedan sat iza ponoći 13. maja kada se njegov auto "zakucao" u ogradu na autoputu pri punoj brzini.

Automobil Karjakina se posle direktog udarca više puta okrenuo i završio na sredini druma, a kako prenose mediji bivši fudbaler je vozio čak 220 km/h. Vozilo je smrskano na komade, dok je hitna pomoć prevezla Aleksandra u bolnicu, međutim, posle nekoliko dana borbe je preminuo.

- To se dogodilo bukvalno 30 metara od mene, vozio sam se u nizu automobila brzinom od 100 km/h. Dva sportska automobila su se trkala. "Nisan" je hteo da uleti u džep na putu, a tamo je bilo mokro posle kiše. Automobil je išao najmanje brzinom od 140 km/h, možda i više. I tako je uleteo u graničnik - rekao očevidac nesreće za ruski portal "MK", koji je želeo da ostane neimenovan.

Видео с места смертельного ДТП, в которое попал бывший футболист «Химок» Александр Каракин накануне ночью на 30-м км Минского шоссе

Каракин на большой скорости врезался в отбойник, после чего машина вылетела на середину дороги. Врачи несколько часов тщетно боролись за его жизнь pic.twitter.com/j9La4lnres

— Дикая Москва (@wild_moscow) May 12, 2023

Poznato je da je jedan od svedoka, koji se među prvima pojavio na licu mesta nesreće da bi pomogao Karjakinu, pozvao hitnu pomoć. Pronašao je njegova dokumenta i sa Aleksandrovog telefona nazvao njegove prijatelje, dok je sa njim bio i snimatelj, koji je izašao pre stravične nesreće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.