TERZIĆU JE PUNO SRCE: Generalni direktor crveno-belih ponosan na mališane koji su sinoć bili u Ljutice Bogdana!

Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2021, 12:21

TERZIĆU JE PUNO SRCE: Generalni direktor crveno-belih ponosan na mališane koji su sinoć bili u Ljutice Bogdana!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ponosan je na ubedljiv trijumf ostvaren protiv Kairata (5:0), kao i na fenomenalnu podršku koju je Crvena zvezda imala sa tribina. – Crvena zvezda je pokazala da je najveća kada je najteže. Odigrali smo jedan fenomenalan meč, čestitam igračima i svima u klubu na još jednom vrhunskom rezultatu i […]
The post TERZIĆU JE PUNO SRCE: Generalni direktor crveno-belih ponosan na mališane koji su sinoć bili u Ljutice Bogdana! appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Terzić: Odigrali smo fenomenalan meč, više od 20.000 dece na tribinama

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jul.2021

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas da je ponosan na trijumf crveno-belih nad kazahtanskim Kairatom, kao i na podršku sa tribina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.