TEK SU UŠLI U LIGU, A DOBILI PARTIZAN: Obradović posle RAZBIJANJA šampiona Španije - može biti PROBLEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2020, 19:22

TEK SU UŠLI U LIGU, A DOBILI PARTIZAN: Obradović posle RAZBIJANJA šampiona Španije - može biti PROBLEM

Crvena zvezda gostuje u Čačku protiv Borca.

Košarkaši Crvene zvezde posle pobedom nad šampionom Španije, Baskonijom, u drugom kolu Evrolige, nastavlju takmičenje u ABA ligi pošto će u okviru drugog kola gostovati u Čačku protiv Borca.

Čačani su u prvom kolu uspeli kao gosti da savladaju Partizan, pa trener crveno-belih Saša Obradović ističe da će njegov tim morati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odigra na visokom nivou u Čačku protiv ekipe koja je iznenadila i savladala Partizan u prvom kolu.

Prvi derbi u novoj sezoni ABA lige odigraće večeras (19.00) u Hali sportova Partizan i Budućnost. Crno-beli žele da se iskupe za kiks protiv Borca u prvom kolu, a pobeda nad Podgoričanima bi donela pravu utehu. Kvota na keca je 1,60, a na dvojku 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Budućnost.

 - Najteže su utakmice ABA lige posle velike pobede i igre iz Evrolige. Ponekad od umora, ali i od zadovoljstva odigranim može da predstavlja problem u psihološkoj pripremi za utakmicu i ekipu koja zaslužuje respekt. Treba nam velika doza ozbiljnosti i fokusa da bi pobedili i izbegli bilo kakvo iznenađenje. Borac je odlično vođen od Marka Marinovića i ekipa igra timski, a vidi se da je iskreirana dobra atmosfera. Moramo da igramo na visokom nivou kako bi naš kvalitet došao do izražaja i da bismo ostvarili pobedu - rekao je Obradović za klupski sajt.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Može li Borac da iznenadi i Zvezdu?

Izvor: B92, 11.Okt.2020, 14:37

U drugom kolu ABA lige Crvena zvezda će gostovati Borcu...Borac je u prvom kolu napravio veliko iznenađenje pobedivši Partizan na Novom Beogradu...Izuzetno težak raspored novajlije u ABA ligi nastavlja se, pa u drugom kolu u Čačku dočekuju aktuelnog šampiona takmičenja...Zvezda je, za razliku...

Nastavak na B92...

ZVEZDA LAKO PREPLIVALA MORAVU: Crveno-beli ubedljivi u Čačku, svi se upisali u strelce

Izvor: Kurir, 11.Okt.2020

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su u Čačku savladali Borac (94:65) u kolu regionalne ABA lige. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.