Sumrak španskog giganta, smanjuju budžet, 12 igrača na prodaju!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 19:32

Sumrak španskog giganta, smanjuju budžet, 12 igrača na prodaju!

Posumnjali su mnogi nakon što su prodali Kokelana i Pareha za "siću".

Problemi za problemom u Valensiji.

Posumnjali su mnogi nakon što su prodati Dani Pareho i Fransis Kokelan u Viljareal, mnogi su te transfere videli kao najveću "krađu", ali će neko reći da je ovo tek početak i to ne samo u Valensiji.

"Slepi miševi" su stavili na transfer listu 12 igrača, budžet za plate će morati da smanje za neverovatnih 40%, ostali su bez evropskog fudbala koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << im je donosio novac, koronavirus ih je samo dodatno pogodio, a igrači nisu primili plate od juna meseca.

Rodrigo Moreno, Hoze Luis Gaja i Haume Kosta su bili na sastanku sa predsednikom Anilom Martijem, i bili su veoma nezadovoljni onome što su imali da čuju.

Valensija je sezonu završila na devetom mestu i imala je negativnu gol-razliku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.