Stižu ponude za Svetu Markovića, koliko će Partizan zaraditi od njegovog transfera?

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stižu ponude za Svetu Markovića, koliko će Partizan zaraditi od njegovog transfera?

Sve je izvesnije, bliži se rastanak mladog defanzivca i kluba iz Humske. Od ovog transfera se mnogo očekuje u Partizanu.

Za razliku od prošle godine, Partizan letos nije uspeo da ostvari značajnije ransfere igrača u inostranstvo, izuzev Tavambinog za 1.4 miliona evra u Al Tavun, a s obzirom da je izostao i plasman u Ligu Evrope, crno-beli će ove zime pokušati da poprave finansijski bilans.

Kako sada stvari stoje, transfer posle kog bi moglo ''lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se diše'' u Humskoj najverovatnije će biti transfer 18-godišnjeg štopera Svetozara Markovića.

''Telegraf'' danas prenosi najnovija saznanja na ovu temu, prema kojima je jedan portugalski klub najviše ''zagrizao'' za popularnog Svetu, a u igri su i dva francuska i još jedan klub iz Italije. Prvi kontakti su uspostavljeni, a pomenuti izvor najavljuje da već od sledeće nedelje treba očekivati i neke konkretnije poteze.

Ono što navijače najviše zanima u celoj priči, jeste koliko bi Partizan mogao da zaradi od Markovićevog transfera. Nezvanično, minimum ispod kog u Humskoj neće ići je suma od 4.5 miliona evra, pogotovo što je Marković standardni prvotimac, a ove sezone je već odigrao 23 utakmice i postigao tri gola.

Takođe, član je i mlade reprezentacije Srbije, što dodatno potvrđuje njegovu vrednost, pa ne bi trebalo da iznenadi ako crno-beli ponove nešto slično što im je prošle godine uspelo sa Nikolom ''Blekijem'' Milenkovićem, koji je za 5.1 miliona evra otišao u Fiorentinu, a onda višestruko uvećao svoju vrednost i sada je standardni član ''A'' reprezentacije Srbije, sa kojom je letos nastupao i na Mundijalu.

Može li Sveta ''Blekijevim'' stopama?
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Letos sudio Partizanu, u utorak ponovo u Humskoj

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018

Tri meseca nakon što je delio pravdu u duelu Partizana i Nordsjelanda malo poznati estonski arbitar ponovo je poslat u Humsku...Poslednju utakmicu koju će reprezentacija Srbije odigrati u okviru grupne faze Lige nacija sudiće malo poznati arbitar iz Estonije...Radi se o tridesetsedmogodišnjem Kristu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.