Stefanović podneo ostavku, Zvezda dobija novog generalnog sekretara

Izvor: Blic, 27.Avg.2012, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović podneo ostavku, Zvezda dobija novog generalnog sekretara

Kao što je "Blic" najavio još sredinom jula, generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Đorđe Stefanović podneo je ostavku na tu funkciju iz, kako je naveo, zdravstvenih razloga.

On će tokom dana održati oproštajnu konferenciju za medije u kojoj će saopštiti više detalja o razlozima zbog kojih odlazi sa "Marakane".

Stefanović nije hteo da govori o tome da je njegov odlazak "početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čistke" u Crvenoj zvezdi, već je istakao da je u pitanju lična odluka i da nije imao nikakav pritisak sa strane.

"Od prvog dana sam u timu predsednika Vladana Lukića i smatram da smo zajedno izgurali jedan od najtežih perioda. Mislim da sam uspešno radio svoj posao, ali odlučio sam da odem jer moram u bolnicu na lečenje, a potom u neku od banja zbog visokog šećera", obrazložio je Stefanović za "Sport".

Funkciju generalnog sekretara trebalo bi da preuzme Stefan Pantović, koji je menjao Stefanovića dok je bio na bolovanju.

Povezane vesti: Pantović umesto Stefanovića generalni sekretar FK Crvena zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.