Izvor: RTS, 12.Mar.2022, 14:24

Stanojević: Spremni i sa respektom dočekujemo Napredak

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da tim potpuno spreman za duel sa Napretkom u Superligi. Crno-beli u nedelju od 14.30 u Humskoj dočekuju Kruševljane u 27. kolu domaćeg šampionata.
Fudbaleri prvoplasiranog Partizana posle poraza od Fejenorda na svom terenu od 5:2, vraćaju se domaćem prvenstvu sa namerom da novom pobedom osiguraju vodeću poziciju na tabeli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Znamo svi šta nam donosi ova utakmica, igramo sa jednim dobrim protivnikom, koji želi da igra fudbal i koji ima kvalitetne igrače, koji u svakom trenutku mogu da kreiraju šanse i da direktno utiču na rezultat. Potpuno smo spremni i sa respektom prema Napretku ulazimo u utakmicu", rekao je Stanojević na konferenciji za medije na SC Teleoptik.
Crno-beli će u duel ući sa nešto izmenjenim sastavom, napomenuo je trener Stanojević.
"Kadrovska situacija je takva da ne možemo da računamo na Natha, ostali su spremni, osim onih koji duže vreme nisu s nama. Povreda Natha nije ozbiljnije prirode i biće spreman za duel sa Radnikom iz Surdulice", dodao je Stanojević.
Crno-beli meč sa fudbalerima Napretka dočekuju posle ubedljivog poraza od Fejenorda od 5:2 u prvom meču osimine finale Lige konferencija, a šef struke Partizana upitan je koliko je ekipa uspela da se oporavi i fizički i psihički za sutrašnji duel.
"Videćemo sutra na utakmici koliko su se oni poremetili ili nisu. To će sutra pokazati, do sada smo se iz tih teških situacija vraćali na pravi način. Očekujem da ćemo se i sutra vratiti", poručio je Stanojević.
Utakmica Partizana i Napretka u Humskoj počinje u nedelju od 14.30, a gosti se nadaju da su crno-beli dekoncentrisani zbog poslednjeg poraza na svom terenu i očekuju da će iskoristiti priliku za ostvarivanje što boljeg rezultata.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan domaćin Napretku u Superligi

Izvor: RTS, 13.Mar.2022, 06:47

Fudbaleri Partizana dočekuju tim Napretka u nastavku 27. kola Superlige Srbije. Meč u Humskoj počinje u 14.30, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. . Crveno-beli se, posle poraza od Fejenorda na svom terenu sa 5:2 u prvom meču osmine...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.