Izvor: RTS, 13.Mar.2022, 06:47

Partizan domaćin Napretku u Superligi

Fudbaleri Partizana dočekuju tim Napretka u nastavku 27. kola Superlige Srbije. Meč u Humskoj počinje u 14.30, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Crveno-beli se, posle poraza od Fejenorda na svom terenu sa 5:2 u prvom meču osmine finale Lige konferencija, vraćaju domaćem prvenstvu sa namerom da novom pobedom ojačaju vodeću poziciju na tabeli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
U izjavama pre mača trener Aleksandar Stanojević je istakao da će tim biti u nešto izmenjenom sastavu ali da očekuje maksimalnu posvećenost ekipe jer će pred sobom imati izuzetno kvalitetnog suparnika.
Na drugoj strani, u timu Napretka su istakli očekivanje da su domaćini još pod utiskom pretrpljenog poraza i da se nadaju kako će im to pomoći da prirede iznenađenje na gostujućem terenu.
Utakmica Partizana i Napretka na stadionu u Humskoj počinje od 14.30, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.