TSC do boda na Banovom brdu u 97. minutu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2022, 09:38

TSC do boda na Banovom brdu u 97. minutu

Fudbaleri Čukaričkog i TSC-a odigrali su 1:1 u utakmici 27. kola Superlige Srbije.

Domaćin je vodio golom Marka Rakonjca od 54. minutu, a izjednačio je Marin Mirčevski u sedmom minutu nadoknade, nakon što je prethodno Petar Škuletić pogodio prečku iz penala.

Ranije danas, Radnik je nastavio sjajnu seriju bez primljenog gola pobedom protiv Proletera 2:0, a Radnički iz Niša savladao je Vojvodinu 1:0.

Rezultati i strelci: Proleter NS - Radnik 0:2 (Milovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 56, Babić 65), Radnički Niš - Vojvodina 1:0 (Pejović 16. penal), Čukarički - TSC 1:1 (Rakonjac 54 - Mirčevski 90+7).

Nedelja: Kolubara - Radnički Kragujevac (13.00) , Partizan - Napredak (14.30) , Voždovac - Spartak (19.00) . Ponedeljak: Novi Pazar - Mladost (14.00) , Metalac - Crvena zvezda (15.55).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE PRETI SE PARTIZANU, ALI: Kruševljani bez bele zastave dolaze u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2022

Meč je na programu u nedelju...FK Napredak iz Kruševca u nedelju  27. kolu Superlige Srbije gostuje Partizanu u Humskoj od 14.30 sati...- Ne preti se crno - belima, ali imamo pravo na nadu - rekao je trener fudbalera Napretka Ivan Stefanović pred duel sa crno belima u Superligi...- Idemo Partizanu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Futsal Prva liga: Večeras protiv Bečeja trenutak istine za Vranjance

Izvor: Danas, 12.Mar.2022

U 14.kolu Prve Futsal lige Srbije večeras se u Bečeju od 19 sati se sastaju istoimeni domaći klub i KMF Vranje u kome su bodovi neophodni i jednoj i drugoj ekipi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.