Izvor: RTS, 12.Mar.2022, 14:47

Stefanović: Ne preti se Partizanu, ali imamo pravo na nadu

Trener Napretka Ivan Stefanović očekuje da njegov tim pruži mamsimum na gostovanju Partizanu i možda iznenadi tim domaćina koji je pokoleban porazom na međunarodnom terenu. Napredak u nedelju u 27. kolu domaćeg šampionata gostuje Partizanu u Humskoj od 14. 30 sati.
"Ne preti se crno - belima, ali imamo pravo na nadu.", rekao je trener fudbalera Napretka Ivan Stefanović.

Fudbaleri Partizana poraženi su od Fejnorda na svom terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa 5:2 u prvom meču osmine finale Lige konferencija i strateg Napretka i u toj situaciji vidi izvesne šanse za svij tim.
"Idemo Partizanu posle jedne teške i dramatične utakmice na domaćem terenu, u kojoj nismo uspeli da pobedimo. Imamo i novih kadrovskih problema, ali to je šansa za one koji su imali manju minutažu, jer svi isto treniraju i čekaju priliku da se dokažu. Gledali smo Partizan u Evropi. Primili su pet golova, ne sećam se kad se to desilo i svedoči da i oni znaju da naprave dosta grešaka. Partizan je, ipak Partizan i nije slučajno lider. Ne preti se crno-belima, ali imamo pravo na nadu. Želimo pre svega, da odigramo dobro i predstavimo se u najboljem svetlu", rekao je Stefanović za klupski sajt.
Fudbaler Kruševljana Alen Melunović ističe da će meču u Beogradu biti težak bez obzira što su crno-beli istrošeni i poljujani poslel ubedljivog poraza od Fejenorda u Ligi konferencija.
"Gledao sam utakmicu, naravno. Treba imati u vidu da Partizan nije igrao protiv neke domaće ekipe, već trećeplasiranog tima holandskog prvenstva, koji je u ovom trenutku mnogo bolji. Tako da, možda smo gledali neki drugi Partizan, u odnosu na onaj koji će nama na megdan. U svakom slučaju biće teško, ali pokušaćemo da iznenadimo domaće, kaznimo ih iz nekih situacija. Sigurno su crno - beli umorni, možda će biti i promena u ekipi, ali mi moramo da budemo na maksimalnom nivou da bi uopšte imali priliku da napravimo neki dobar rezultat", poručio je Melunović.
Na drugoj strani fudbaleri Partizana očekuju da se na svom terenu vrate na pobedničke staze i ojačaju vodeću poziciju na tabeli.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.