Izvor: RTS, 26.Feb.2021, 07:36

Stanković: Teren i brojevi ne lažu, bili smo bolji od velikog Milana

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je prezadovoljan nastupom svog tima protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evrope, iako su crveno-beli eliminisani iz daljeg takmičenja. Zvezda je posle remija od 2:2 u Beogradu, odigrala još jedan veoma dobar i hrabar meč u Milanu, gde takođe nije doživela poraz od slavnog kluba.
Stankovićevi hrabri momci remizirali su sa "rosonerima" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 1:1, ali pokazali da gde im je mesto, jer su bili blizu da eliminišu sedmostrukog šampiona Evrope.

"Krivo nam je svima kada pogledamo kako je bilo, ali znamo da smo pošteno odradili. Preponosan sam na te momke zbog svega urađenog u ovih 180 minuta", počeo je Stanković.
"Ako gledamo statistiku i te brojeve - brojevi i teren ne lažu. Igrali smo barem 50-50 sa Milanom u svakom segmentu, možda bili i nešto bolji. Ne diskutujem uopšte da li je Milan bolja ekipa, da li imaju jači roster - teren je jedino merilo. Mislim da posle 180 minuta Crvena zvezda uzdignute glave može da pogleda svakog u oči i ide dalje."
Šef stručnog štaba srpskog šampiona istakao je da je ovo jedna od najboljih utakmica otkad je on na klupi.
"Jedna od najboljih utakmica, mislim da smo pokazali da možemo da se nosimo sa svima, koliko već u grupnoj fazi Lige Evrope, na pripremama, početkom prvenstva dve utakmice sa Milanom... Jedna od jakih."
Pokušao je ukratko i da analizira dešavanja na terenu stadiona "San Siro".
"Imali smo nesrećan penal, pa poništen gol. Malo sam ljut zbog crvenog kartona. Verovali smo u poslednjih 15 minuta da možemo da preokrenemo rezultat. Ne krivim nikog, igrali smo večeras kako smo se i pripremali. Sve pohvale mojim igračima, imali smo i taktiku i hrabrost i požrtvovanje. Porasli smo kao grupa i hvala im na tome. Stavili smo tačku na evropski put i okrećemo se prvenstvu", zaključio je Stanković.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATI IZNENAĐENI OTPOROM ZVEZDE! Srbi ŠOKIRANI suđenjem, komentator u NEVERICI vikao: Zašto ovo radi Španac? Zašto???

Izvor: Kurir, 26.Feb.2021

Hrvatski mediji pozitivno izveštavaju o nastupu Crvene zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope protiv slavnog Milana

Nastavak na Kurir...

EVROPSKA SEZONA ZA PAMĆENJE: Od Gibraltara do Milana!

Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2021

Iza Crvene zvezde je još jedna uspešna evropska sezona. Četvrtu godinu zaredom crveno-beli bili su učesnici grupne faze nekog kontinentalnog takmičenja, a drugi put u poslednjih 25 godina prezimili su u Evropi! Ovosezonska Zvezdina evropska priča u kvalifikacijama za Ligu šampiona počela je u...

Nastavak na HotSport.rs...

Ispadanje ili istorijski remi

Izvor: Danas, 26.Feb.2021

Poraz ili dva istorijska remija, dva su gledišta sa koga se može posmatrati ispadanje Crvene zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope od Milana (2:2, 1:1).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.