HRVATI IZNENAĐENI OTPOROM ZVEZDE! Srbi ŠOKIRANI suđenjem, komentator u NEVERICI vikao: Zašto ovo radi Španac? Zašto???
Foto: Starsport©

REAKCIJE iz regiona

HRVATI IZNENAĐENI OTPOROM ZVEZDE! Srbi ŠOKIRANI suđenjem, komentator u NEVERICI vikao: Zašto ovo radi Španac? Zašto???

Fudbal -

Hrvatski mediji pozitivno izveštavaju o nastupu Crvene zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope protiv slavnog Milana

Hrvati suu verodotojno preneli dešavanja

"Crvena zvezda je u dve dramatične utakmice ispala je od Milana u šesnaestini finala Evropa lige. Prvak Srbije je u Beogradu sa slavnim klubom odigrao 2:2, a u Milanu 1:1 pa ispao zbog više golova primljenih na domaćem terenu"

Prenose i izjavu Dejana Stankovića.

"Mogli smo proći. Nesretan penal, poništen gol... Ljut sam zbog crvenog kartona jer smo se spremali poslednjih desetak minuta da ih skroz napadnemo", rekao je trener Milana Dejan Stanković.

Hrvati pišu i o suđenju Španca Manzana

"Sudija je sinoć posebno razljutio Beograđane. Utakmicu je produžio tri minuta, Zvezda je u 93:04 izborila korner, a sudac je prvo pokazao igračima srpskog prvaka da izvedu korner, ali se onda predomislio i nekoliko sekundi kasnije odsvirao kraj.

Milan, Crvena zvezda, San Siro, Liga Evrope
foto: @starsport

Hrvati prenose i kako je regovao komentator " Arenesport"

""Biće korner, biće korner... Ne, neverovatno. Zašto ovo radi Španac? Ne može verovati Stanković, ne mogu verovati igrači Zvezde. Treba sačuvati živce u ovoj situaciji, nadam se da ste ih sačuvali, poštovani gledaoci", urlao je komentator srpskog "Arenasporta" u tim trenucima."

Pa onda i izjavu Stankovića o spornom momentu.

"Žao mi je zbog tog kornera, ali neću plakati. Pusti nas da izvedemo taj korner. Milanu bi to sigurno dopustio. Kao i ostalim klubovima na ovom nivou. Daj nam taj korner kao nagradu momcima za sve što su napravili", razočaran je bio i Stanković koji je odmah nakon te odluke sudije utrčao u teren i krenuo smirivati fudbalere.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track