Srpski futsaleri traže revanš Kazahstanu i polufinale EP

Izvor: Vesti-online.com, 05.Feb.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski futsaleri traže revanš Kazahstanu i polufinale EP

Reprezentacija Srbije u futsalu večeras igra protiv Kazahstana na Evropskom prvenstvu u Ljubljani sa željom da ponovi najveći uspeh i plasira se u polufinale.

Na prošlom kontinentalnom šampionatu u Beogradu mestom među četiri najbolje selekcije ispisana je istorija srpskog futsala, a upravo je Kazahstan, nakon što je Rusija bila bolja u polufinalu, slavio protiv Srbije (5:2) u borbi za bronzu.

Sada će izabranici Gorana Ivančića, koji su u grupnoj fazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << remizirali sa Slovenijom (2:2) i Italijom (1:1) i tako eliminisali dvostruke šampione Evrope, tražiti revanš Kazahstanu, favoritu u večerašnjem duelu.

- Srećni smo što smo zasluženo u četvrtfinalu gde nam je mesto, a očekuje nas sada veoma težak meč sa Kazahstanom. Biće to taktički i fizički veoma zahtevna utakmica - rekao je Ivančić.

Revanš Kazahstanu, timu sa nekoliko odličnih Brazilaca, priželjkuje i strelac dva gola na turniru Dragan Tomić.

- Spremićemo se dobro za Kazahstan da im se revanširamo za poraz sa prošlog EP - poručio je Tomić.

Utakmica između Srbije i Kazahstana igra se večeras od 18 sati u hali Stožice.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.