Sreća prati Orlove – Nemci izvukli nemoguće i pobedili Izrael VIDEO

Izvor: B92, 16.Sep.2018, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreća prati "Orlove" – Nemci izvukli nemoguće i pobedili Izrael VIDEO

Košarkaška reprezentacija Nemačke pobedila je posle produžetaka Izrael sa 112:98, u drugoj fazi kvalifikacija za Mundobasket u Kini 2019. godine.

Ovaj rezultat i te kako ide u korist Srbije, pošto Izraelci i dalje imaju pobedu manje od naše reprezentacije koja od 20.15 igra protiv Estonije.

"Panceri" su uspeli gotovo nemoguće, pošto su na 0,4 sekunde do kraja gubili sa 92:90. Međutim, iz auta su izveli sjajnu akciju i Kleber je na vreme položio loptu u koš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za 92:92.

U produžetku Izrael nije imao nikakva šanse i Nemačka je zabeležila osmu pobedu u isto toliko mečeva.

Nemačka je dosta opušteno ušla u duel i posle prvog poluvremena gubili su 54:35. Ipak, vođeni Šruderom uspeli su da stignu prednost, a na kraju će košarkaš Oklahome Siti Tander umalo biti i tragičar.

Šruder je promašio oba slobodna bacanja na 30 sekundi do kraja kod rezultata 91:90 za Izrael. Činilo se da će gosti doći do trijumfa kada su realizovali jedno slobodno bacanje na 0,4 do kraja duela, međutim "Panceri" su poentirali, odveli utakmicu u produžetak i slavili.

Ranije u toku dana Grčka je isto ostvarila nestvarnu pobedu nad Gruzijom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Neverovatne pobede Grčke i Nemačke za plasman na Mundobasket

Izvor: N1 televizija, 16.Sep.2018

Košarkaška reprezentacija Grčke i Nemačke četiri kola pre kraja kvalifikacija obezbedile su plasman na Svetsko prvenstvo 2019. godine u Kini...Grčka je košem Kostasa Papanikolaua u poslednjoj sekundi pobedila je Gruziju u Tbilijusu sa 86:85 u meču 8. kola kvalifikacija, dok je Nemačka u još...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.