Put svile, Srbija protiv Estonije

Izvor: RTS, 16.Sep.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Put svile", Srbija protiv Estonije

Košarkaši Srbije igraju protiv Estonije (20.15) u meču kvalfikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a i RTS Planeti, a tok meča možete pratiti na našem sajtu.
"Orlovi" su u prethodnom meču kvalifikacija doživeli poraz na Kritu od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Grčke rezultatom 70:63 i tako sebi otežali put do Mundobasketa. Ipak, vremena za ispravke ima i meč sa poslednjeplasiranim Estoncima je idealna prilika za povratak na pobednički kolosek.

Selektor Đorđević toga je svestan, ali poziva i na oprez.
"Utakmica protiv Estonije je jako bitna. Ne smemo da napravimo pogrešan korak. Nadam se da ćemo imati podršku publike. Nemamo mnogo informacija, ali smo spremni. Moramo da gledamo u svoj tanjir i poboljšamo igru ako hoćemo da dođemo do željene pobede", izjavio je Đorđević.
Srbija se trenutno nalazi na trećem mestu grupe L sa skorom 4-3, iza Nemačke i Grčke koje imaju po 7-0, a ispred Gruzije i Izraela (3-4), i već pomenute Estonije s 2-5.
Meč u hali "Aleksandar Nikolić" počinje u 20.15, uz prenos na RTS 1 i RTS Planeta.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlovi" siloviti, važna pobeda Srbije nad nemoćnom Estonijom

Izvor: B92, 16.Sep.2018

Košarkaši Srbije pobedili su Estoniju sa 91:65 u drugoj utakmici, druge faze kvalifikacija za Mundobasket u Kini 2019. godine...Srbija je pred svojom publikom u dvorani "Aleksandar Nikolić" ostvarila bitnu pobedu i sa skorom 5-3 se učvrstila na trećem mestu grupe L u kojoj su ispred naše selekcije...

Nastavak na B92...

Srbija deklasirala Estoniju

Izvor: RTS, 16.Sep.2018

Košarkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala ekipu Estonije u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini, rezultatom 91:65 (22:16, 23:13, 29:11, 17:25). . Bilo je izuzetno važno pobediti u ovom meču kvalifikacija,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.