Sjajni Amerikanac napušta Fener, evo gde će nastaviti karijeru!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 23:52

Sjajni Amerikanac napušta Fener, evo gde će nastaviti karijeru!

Svojevremeno drugi pik sa NBA drafta uskoro na novom zadatku.

Kako sve veći broj evropskih medija prenosi, Derik Vilijams je u završnim pregovorima sa ekipom Himkija.

Ovaj 29-godišnji košarkaš je pre dve godine stigao na "Stari kontinent", potpisao je za minhenski Bajern, dobra sezona u Nemačkoj obezbedila mu je ugovor u Istanbulu.

Ipak, Fener je u nedavno okončanoj sezoni imao mnogo turbulencija, pa Vilijams nije uspeo da se prikaže u najboljem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svetlu, ali su svi evropski klubovi svesni koliko krilni centar može.

Pisalo se da je velika želja Armanija, u koji su već stigli Malkom Dilejni i Kajl Hajns, ali izgleda da je Himki bio najbrži.

Ekipa iz Podmoskovlja je blizu postizanja dogovora sa Devinom Bukerom oko nove saradnje, a čine sve u svojoj moći da zadrže i najboljeg igrača Alekseja Šveda.

Ukoliko bi uspeli u tome, sa Vilijamsom bi stvorili zaista sjajnu ekipu, koja bi konačno mogla da odigra i nešto ozbiljniju ulogu u Evroligi.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.