Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2020, 11:57

Saša Obradović: Svestan sam očekivanja, ne bojim se iskušenja

Dosadašnji trener Monaka Saša Obradović imenovan je danas za novog trenera košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Obradović je na predstavljanju na Malom Kalemegdanu rekao da je zaslužio da bude trener Zvezde, za koju je svojevremeno igrao.

"Svestan sam očekivanja, ne bojim se iskušenja, spreman sam fizički i psihički da izdržim očekivanja i sve što nosi ovaj veliki klub", rekao je Obradović.

On je naveo da će Zvezda igrati modernu i agresivnu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << košarku i da je cilj da se oformi što bolja ekipa, kako bi izdržala težak raspored u predstojećoj sezoni.

"Dobio sam uveravanje i obećanje da će klub to podržati. Svima je u interesu da dostojno predstavimo ovaj klub i Srbiju", naveo je Obradović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Obradović predstavljen: Deo sam istorije i svakog kamena ovde, Zvezda će igrati modernu košarku!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2020

„Nisam defanzivan trener“, poručio mladi strateg..Saša Obradović je predstavljen na Malom Kalemegdanu. Odlični strateg je potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, uz opciju produžetka na još godinu dana...Legendarni igrač crveno-belih emotivno je dočekao ovaj trenutak, ali je svestan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.